charivari

Két új fotó Kurt Cobain öngyilkosságának helyszínéről, van rajtuk cigi és napszemüveg

2014. március 21. - szabo.kata

Április 8-án lesz 20 éve, hogy megtalálták Kurt Cobain holttestét a borongós Seattle-ben, ahol az énekes 3 nappal korábban lett öngyilkos. Egy nyomozó, Mike Ciesynski kicsit fel akarta frissíteni emlékeit az üggyel kapcsolatban, és míg átnézte az aktákat és a bizonyítékokat, négy előhívatlan filmtekercsre bukkant a helyszínelésről. Elképesztő, de egyetlen olyan kép sem volt a filmeken, ami megváltoztatta volna a rendőrség véleményét arról, hogy a Nirvana énekese öngyilkos lett!

A seattle-i rendőrség már készült arra, hogy tavasszal sokan újra kérdezgetni fogják őket a híres esetről, ezért kettőt nyilvánosságra hozott a "friss" fényképekből. A fotók kicsit mesélnek Cobain utolsó napjairól és környezetéről, és maximum ezek miatt érdekesek. Most viszont minden híroldal teli van velük, így én is nagyon CNN leszek és jól ideposztolom őket.

kurt.jpg

A fotókon olyan "meglepő" és "szokatlan" tárgyak vannak, amik Cobain körül voltak szétdobálva a helyszínen. Az egyiken (fent), látható például NAPSZEMÜVEG ÉS CIGI IS, a másikon (lent), nyitva a szivardoboz, benne a heroinozáshoz használt kütyükkel. Nahát!

kurt2.jpg

Kurt Cobain 1994 áprilisában tolt egy jó adag heroint, majd fejbe lőtte magát seattle-i házában, a történetet mindenki ismeri. Ebben az évben nem ez volt az első öngyilkossági kísérlete, korábban már Rómában is próbálkozott nyugtatók túladagolásával. A most nyilvánosságra hozott képek sok újat nem mondanak, csak ismét felszínre hozzák ezt a nem éppen vidám sztorit.

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr515872643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása