charivari

Jay Z és Beyoncé turnéjának a reklámja elképesztően menő

2014. május 19. - szabo.kata

Az, hogy Beyoncé és Jay Z közös turnéra indul a nyáron, már önmagában elég erős menőség-faktor. De az, hogy ehhez még egy olyan teaser videót is készítettek, amihez színészek sokasága ad jelentős pluszt, arra azt kell mondanom, hogy: igen gyerekek, így kell turnét reklámozni.

ontherun.jpg

Nem aprózzák el, az biztos, persze mit is vártam két ilyen előadótól, meg annyi pénztől, ami mögöttük van. Reklámklipnek egészen egyszerűen gyártottak egy mozielőzetest a képzelt RUN című filmhez, ami ugyan soha nem fog megjelenni, de mindenképpen nézném. Mert a hamis trailer szerint olyan arcok játszanak benne, mint Sean Penn, Blake Lively, Jake Gyllenhaal, Rashida Jones vagy Don Cheadle. Természetesen ezekhez a nevekhez ott van még a nagyon kemény Jay Z és az ultraszexi Beyoncé is, aki még csatak véresen és összeverve is adja. És ott vannak azok a szuper felvételek is, amelyekkel együtt már tényleg nagyon ütős lesz ez a röpke 4 perc.

Ezek után már nagyon kíváncsi vagyok az On the Run Tour néven, júniusban induló koncertsorozat látványvilágára. Kicsit egyébként emlékeztet az egész a korábbi Bonnie and Clyde klip hangulatára, úgy tűnik nem tudnak leszakadni a rablópáros érzésről.

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr436180956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása