charivari

Tehenekből jön a szupergyors wifi a Glastonbury-n

2014. június 23. - szabo.kata

Természetesen azért mégsem élő tehenekből, hanem üvegszálas másolataikból érkezik majd az internet a fesztiválozókhoz, de azért így sem a legszokványosabb megoldásról van szó. A Glastonbury wifis marháit, melyeket a Worthy Farm díjnyertes állatairól mintáztak, ráadásul az a Hank Kruger (alább a képen) díszíti fel, aki a 80-as évek óta pingálja tele a fesztivál híres fémkukáit, melyek már a cleveland-i Rock and Roll Hall of Fame múzeumba is bekerültek.

4gcows.jpg

A szupergyors wifit az EE szolgáltató biztosítja majd, akik a teljesen a Glastonbury-re szabott megoldással tökéletes fesztiválélményt szeretnének biztosítani a látogatóknak, mert szerintük ebbe már az állandó online jelenlét is beletartozik. A fesztiválozóknak a színes marhák segítségével, melyeket központi helyszíneken pakolnak majd ki legelni, bármikor kapcsolódhatnak a világhálóhoz, hogy elérjék ismerőseiket vagy éppen nagyon fontos fesztiválozós szelfiket töltsenek fel. Ilyen tömegrendezvényeken egyébként állandó probléma, hogy, ha van wifi, arra már túl sokan csatlakoztak, a mobilnet hálózat pedig olykor egyszerűen elérhetetlen, és azt ugyan nem tudni, pár tehén segíthet-e a dolgon, de mindenesetre megpróbálják.

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr996404773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocko- 2014.06.24. 07:17:55

hány tehén fog elkóborolni? :D

szabo.kata 2014.06.24. 12:03:24

nemtom, de én hazavinnék egyet ^^

Rocko- 2014.06.24. 12:12:58

@nefrit: bár wifi madzag nélkül, de azért volt itthon is ilyen tehenes installáció, ne felejtsük!
süti beállítások módosítása