charivari

Nincsen ennél hipszterebb fesztiváltudósítás!

2014. augusztus 07. - szabo.kata

A különböző médiumok általában mindent elkövetnek annak érdekében, hogy szuper és nagyon exkluzív anyagokat készítsenek a fesztiválok fellépőivel a helyszínen. A legtutibb kamerákat és fényképezőgépeket viszik tehát magukkal vagy adják egyenesen a zenészek kezébe, hogy aztán nagyon jó minőségű és jól megszerkesztett felvételek kerüljenek fel a weboldalakra. Nem így tett azonban a Huffington Post idén a Lollapaloozán.

Azt találták ki, hogy egy a 90-es évekből előkerült eldobható Kodak gépet adnak a fellépők kezébe és onnantól rájuk bízzák a kompozíciót. Ennél hipszterebb dolgot nem is kérhettek tőlük, így nem véletlen, hogy sokan belementek a dologba és nyomták az analóg szelfiket. Az eredmény alább látható. 

Ez történik, ha eldobható fényképezőgépet adsz egy fesztiválon a zenészeknek:

Cut Copy

o-CUT-COPY-900.jpg

Duke Dumont

o-DUKE-DUMONT-900.jpg

Chromeo

o-CHROMEO-900.jpg

Fizt & The Tantrums

o-FITZ-900.jpg

Bombay Bicycle Club

o-BOMBAY-BICYCLE-CLUB-900.jpg

Grouplove

o-GROUPLOVE-900.jpg

Run The Jewels

o-RUN-THE-JEWELS-900.jpg

Betty Who

o-BETTY-WHO-900.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr696584781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása