charivari

Így készülődött Marilyn Monroe, mielőtt elindult az éjszakába

2015. június 18. - szabo.kata

Az már biztosan kiderült a blogból, hogy Monroe az egyik legnagyobb kedvencem és imádom az olyan vele kapcsolatos ritkaságokat, mint például ez a fotósorozat. Az 1955 márciusában készült képeken az látható, hogyan készülődött Marilyn, mielőtt nekivágott az éjszakának. Elragadó és hipernőies, mint mindig, érdemes megnézni őket!

monroe-header.jpg

Egy kis háttérinfó:

Marilyn Monroe-t egészen pontosan 1955. március 24-én fotózták az Ambassador Hotelben, New Yorkban, mialatt éppen összeállította ruházatát és elvégezte sminkjén az utolsó simításokat. A színésznő a Morosco színházba indult ezután, ahol a Macska a forró bádogtetőn című drámát nézte meg. A darab ebben az évben még a Pulizter-díjat is megkapta, és érdekesség, hogy az a Barbara Bell Geddes is játszott benne, aki később Ellie volt a Dallasban. Ezért a színházi szerepért egyébként Tonyra is jelölték.

Monroe két hónappal később kezdett el randizni Arthur Millerrel. Ekkor már régen elvált Joe DiMaggiótól, ám a férfi még elkísérte június elsején a Hétévi vágyakozás premierjére, ami után annak rendje és módja szerint össze is vesztek. Aznap volt Marilyn 29. szülinapja is.

Most pedig következzenek a csodás képek!

monroe-1_1.jpg

monroe-2_1.jpg

monroe-3_1.jpg

monroe-4_1.jpg

monroe-5_1.jpg

monroe-6_1.jpg

monroe-7_1.jpg

monroe-8_1.jpg

monroe-9_1.jpg

monroe-10_1.jpg

 

Ha még több hasonló fotót látnátok, akkor érdemes ezt a bejegyzést is megnézni, amiben Marilyn utolsó fotózásairól válogattam.

Képek: Ed Feingersh/Michael Ochs Archives/Getty Images

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr577554156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.19. 15:27:46

Nem volt egy szép nő, csak kirakott mindent, amit tudott és kurv@san viselkedett. Középszerű liba volt amúgy.

pitman 2015.06.19. 15:45:31

Nem volt szep nő? A leggyönyörűbb nő a Világon azóta sincs hozzá fogható.

Szamiz67 2015.06.19. 16:43:44

Szerintem sem volt igazán szép és nagyon gyorsan elveszítette a báját, de a kisugárzása az fantasztikus volt. Szerintem még a fenti képekből is látszik, hogy amelyeken kiesik a díva szerepből, akkor egy átlagos hétköznapi nő, aztán ahogy halad előre a készülődés átalakul bombázóvá. Ezeken a képeken is látszik, hogy sztárként, dívaként nem kapott túl tartós fizikumot, a szépsége a 20-as éveinek végére túl volt a csúcson, érzékeny, szeplős bőre volt, kb. olyan mint Lindsay Lohané, aki 25 éves kora után nagyon 'szétesett'. Az élethez szerencse is kell....

Macropus Rufus 2015.06.19. 16:49:35

@pitman: mi a helyzet Igoriban? :)))

egyébként sztem sem az a nagyonüberfaszacsaj. Volt benne valami, de azért sztem voltak jobb nők is akkortájt. Mai kifejezéssel élve: jó nagy volt a hype körülötte :)

prolee 2015.06.20. 15:53:50

De utálom ezt a löttyedt-puffadt nőt...
süti beállítások módosítása