charivari

Rég láttam ennyire vicces afterfilmet!

2017. november 23. - szabo.kata

Ha magyar pop és profizmus, akkor a válasz nálam a Wellhello. Eddig is mindent úgy csináltak a srácok, hogy azt tanítani kéne, de most a szeptemberi Budapest Parkos buli aftermovie-ja még jobban adja, mint az eddigiek.

wellhello.png

Már a koncert koncepciójában is ott voltak a régi videojátékok és az a vicces túlzás, amivel a Wellhello mindig játszik, ezt pedig szépen belegyúrták a teltházas buli afterfilmjébe is. Jó adag önirónia, saját szórakozás és profi megoldások - ami tőlünk nyugatabbra is vígan megállná a helyét. No meg egy kis emlék a rajongóknak, akik még mindig teliraknak nekik egy akkora helyet Budapesten, mint a Park. Egy ilyen dolognak pedig természetesen kell az afterfilm, kell a reprezentáció, kell a fényezés. Mert meg is érdemlik. 

A filmben egyébként feltűnik a vlogger Nessaj is a gonosz szerepében, aki jól behúzza a srácokat a játékok világába, Fluor pedig fürdik a saját poénjaiban, melyekre Diaz nagyszerűen riposztol. Hogy aztán jöhessenek persze a klasszik felvételek magáról a koncertről. A klipet a Studio-X és a Mihasznafilm jegyzi.

Lehet a Wellhellót szeretni és utálni is, de komolyan mondom, marha jó lenne, ha minden ilyen színvonalon és ilyen aktualitással mozogna ma a hazai popzenében. Jobban szeretnénk tőle, ebben biztos vagyok!

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot a Facebookon, így nem maradsz le semmiről!

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr3913353699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása