charivari

Corey Taylort karácsonyra!

2017. december 23. - szabo.kata

A Slipknot és a Stone Sour Corey Taylora még tavaly adott egy egészen különleges akusztikus koncertet Londonban, aminek felvételét most karácsony alkalmából elérhetővé tette rajongói számára. Már negyedszer megy le nálam zsinórban, és ez az első dolog idén, ami csak előcsalogatta az ünnepi hangulatomat is. Azt kell mondjam tehát: Corey Taylort mindenkinek karácsonyra!

25550634_1882476085115655_1448609643260142884_n.jpg

Nálam a karácsony valamiért összefügg azzal, hogy zsinórban nézek olyan koncertfelvételeket, amik illedelmesen belekúsznak az ünnepi hangulatba. Ez biztosan amiatt is van, hogy régebben a családi karácsonyokon rendre U2 vagy éppen Bruce Springsteen koncerteket néztünk a nagy ebéd és díszítés után. Szóval, hagyomány. Éppen ezért nagyon örültem annak, hogy a drága Corey Taylor így az ünnepek előtt elérhetővé tette tavalyi londoni akusztikus koncertjének felvételét, mert volt egy olyan sanda gyanúm, hogy idén ez lesz a kedvencem.

A Slipknot és a Stone Sour arca 2016-ban a Kokóban nyomott le egy elég intim bulit a saját bandáinak, valamint személyes kedvenceinek dalaival akusztikus verzióban. Corey személyisége és a nagyszerű közönség miatt elképesztő hangulata van még a képernyőn keresztül is a koncertnek, amiben a Stone Sour és a Slipknot dalok mellett ott figyelnek Kiss, Grateful Dead, Van Morrison, Buzzcocs, REM, vagy The Cure számok is. Hogy a Spongyabob nótát már ne is említsem.

Ez egy igazi örömzenés buli, ami nem csak háttérzenének jön jól ilyenkor, hanem simán megkapja a központi szerepet is, hogy kirángasson az ünnepi kötelezőkből. Csupa jókedv lettem tőle, az meg csak a hab a tortán, hogy Corey hangja nyilván zseniális minden választott dalban. Még, ha a People = Shit-et nem is vállalta be egy szál gitárral (pedig!). Alig várom, hogy nyáron hallhassam a Stone Sourben!

A teljes koncertet itt érhetitek el feliratkozás után, töltögessétek bejglihez! Alább pedig a tracklist jól:

1. ‘I’ll Be Your Lover, Too’ (Van Morrison)
2. ‘Bother’ (Stone Sour)
3. ‘Friend Of The Devil’ (Grateful Dead)
4. ‘Snuff’ (Slipknot)
5. ‘Taciturn’ (Stone Sour)
6. ‘SpongeBob SquarePants Theme’ (Painty the Pirate & Kids)
7. ‘Zzyzx Rd.’ (Stone Sour)
8. ‘Have You Ever Seen The Rain?’ (Creedence Clearwater Revival)
9. ‘Dying’ (Stone Sour)
10. ‘Hard Luck Woman’ (Kiss)
11. ‘The Travelers, Pt. 1″ (Stone Sour)
12. ‘Tired’ (Stone Sour)
13. “The One I Love’ (R.E.M.)
14. ‘Ever Fallen In Love’ (With Someone You Shouldn’t’ve) (Buzzcocks)
15. ’30/30-150′ (Stone Sour)
16. ‘Lovesong’ (The Cure)
17. ‘Farm Song’ (Life Sex & Death)
18. ‘Name’ (Goo Goo Dolls)
19. ‘Folsom Prison Blues’ (Johnny Cash)/”Mystery Train” (Elvis Presley)/”American Nightmare” (Misfits)

Encore:
20. ‘The Conflagration’ (Stone Sour)
21. ‘Through Glass’ (Stone Sour)
22. ‘Take It Easy’ (Eagles)
23. ‘Spit It Out’ (Slipknot)

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot a Facebookon, így nem maradsz le semmiről!

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr2913520581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása