A Stranger Things szereplői uralják a vörös szőnyeget

2018. január 23. - szabo.kata

A Stranger Things sztárjai már tavaly is felforgatták a fontosabb filmes gálák vörös szőnyegét, idén pedig úgy tűnik, csak tesznek erre még egy lapáttal. Főleg a fiatalabb szereplők stílusa lesz egyre egyedibb, és teszik ezzel sokkal frissebbé és izgalmasabbá a klasszikus felhozatalt - már amikor a ruhakölteményekről beszélünk. Így virítottak idén a Golden Globe és a SAG Awards forgatagában!

sub-buzz-21748-1516585004-3.jpg

Tovább

2017 legjobbjai a mozikban - itt a W magazin legfrissebb válogatása!

Nagyon vártam már, hogy 2018 legyen és jöjjön az idei filmes gálaszezon, no meg az azt övező különszámok a legmenőbb magazinoktól. A W a brit Vogue és a francia Vanity Fair munkatársaival közösen állította össze friss porfólióját a tavalyi év legjobb alakításaiból. Íme a legizgalmasabb színésznők és színészek nagyszerű fotókon!

0218-b.jpg

Tovább

Corey Taylort karácsonyra!

A Slipknot és a Stone Sour Corey Taylora még tavaly adott egy egészen különleges akusztikus koncertet Londonban, aminek felvételét most karácsony alkalmából elérhetővé tette rajongói számára. Már negyedszer megy le nálam zsinórban, és ez az első dolog idén, ami csak előcsalogatta az ünnepi hangulatomat is. Azt kell mondjam tehát: Corey Taylort mindenkinek karácsonyra!

25550634_1882476085115655_1448609643260142884_n.jpg

Tovább

5 dolog, amit biztosan nem tudtál a Last Christmas-ről

1984 karácsonyán két dal küzdött a slágerlisták első helyéért: a Band Aid-től a Do They Know It's Christmas? és a Wham! Last Christmas-e. George Michaelnek ráadásul mindkettőhöz volt köze. A két szám közül ma nem csak, hogy az utóbbira emlékszünk inkább, de abból lett igazi és örök karácsonyi sláger. Lehet szeretni és utálni, de a Last Christmas egy tökéletes popdal, ami az ünnep része, nincs mese! De hogyan született, és mi a története? 5 olyan érdekességet gyűjtöttem róla össze, amit eddig talán nem ismertetek.

2560.jpg

Tovább

Sok volt a karácsonyi puncs: Josh Homme lerúgta a fotóst meg a gépét koncert közben

A koncert hevére sok mindent rá lehet fogni, de amikor Josh Homme videón is jól kivehetően lerúgja a fotóst a színpadról, akkor elég béna ezzel magyarázkodni. Történik ráadásul mindez egy nagy hagyománnyal bíró karácsonyi koncerten. Csak tapsikolni tudok!

attachment-1.jpeg

Tovább

A festmény, ami mindenkit meghat

Azért a 21. században még Leonardo képet találni nagy dolog. Nem véletlenül számított a Christie's aukciósház hatalmas érdeklődésre akkor, amikor árverésre kínálták a reneszánsz művész "utolsó" festményét. A Salvator Mundi (Világ megváltója) vérbeli da Vinci, ami végül olyan rekordösszegért talált gazdára, amit nehéz lesz megdönteni. A kép nagyszerű, és mindenkit meghat egy kicsit - megtekintésének elképesztően emberi reakcióit pedig Nadav Kander portréfotós gyönyörű kisfilmben rögzítette. Azt is, amikor Leonardo DiCaprio is szemben áll egy még nála is nagyobb Leonardóval.

leo.png

Tovább

Amikor Bowie '83-ban körbeturnézta a világot

Nagyon szeretem a David Bowie-ról felbukkanó régi, és általában mostanáig nem is igazán publikált fotósorozatokat. Mindegyik egyre jobban árnyalja azt az elképesztően összetett személyiséget, amivel rendelkezett. Ilyen ez a legsikeresebb turnéját a színfalak mögül felidéző anyag is, ami egyenesen 1983-ból került most elő.

3000_4.jpg

Tovább

Maradhatsz még, Liam! - Ilyen lett az As You Were lemez

Vannak azok a lemezek, amik hetekre ott maradnak a lejátszóban fáradhatatlanul - és minden egyes hallgatásra jobbak, izgalmasabbak lesznek. Liam Gallagher régóta várt szólóalbuma, az As You Were éppen ilyen. Pedig elsőre egyáltalán nem voltam elájulva tőle, aztán pár hallgatással később mégis megérkezett.

gallagher_chalkley_1000-920x584.jpg

Tovább

Mintha nem is itthon lennék - Apey Stranger albumáról

Amikor Apey új, sorban a harmadik szólólemezéről azt mondom, hogy olyan hallgatni, mintha nem is itthon lennék, egyszerre több dologra is gondolok. Egyrészt egyáltalán nem az itthon megszokott környezetben érzem magam, hanem valahol Amerikában, nagy távlatokba bámulva. Közben meg olyan is, mintha folyamatosan utaznék és boldogan lógatnám ki a fejem az autó ablakán, mint egy gondtalan kölyökkutya. Mindkettő jó érzés, mindkettő teli van ismerős örömmel, mint ahogy az egész Stranger.

apey.png

Tovább