charivari

Mintha megelevenedne a Thriller klipje: Jacko új albummal tér vissza a sírból

2014. március 31. - szabo.kata

Természetesen nem akkora meglepetés, hogy Michael Jackson halála után albumot "ad ki", mégis mindig furán hangzik, ha elhunyt zenészek nevével jelenik meg valami újdonság. Tudjátok, mintha a zombik másznának elő a sírból, vagy valami. Ráadásul általában hozzá kell ilyenkor nyúlnia néhány hozzáértőnek a ránk maradt nyersanyagokhoz, ami vagy jól sül el, vagy nem. Jacko nyolc, eddig kiadatlan dalából olyan producerek gyártottak aktuális és albumképes számokat, mint L.A. Reid, Timbaland, Rodney Jerkins, Stargate, Jerome Harmon és John McClain így talán nem fognak csalódni a rajongók.

jackoooo.jpg

A 8 új dalt és bónusz lemezen azok eredeti, nyers verzióit tartalmazó Xscape című album május 13-án jelenik meg, az előrendelés pedig április 1-én indul. A különleges projekt kedvéért L.A. Reid szépen végigment Jackson karrierjének hagyatékán, tanulmányozta azokat a félkész dalokat, amelyek teljes hangsávját rögzítették és kidolgozták, aztán kiválasztotta belőlük azt a nyolcat amiket a legjobbnak talált. Ő kereste meg később a további producereket is, hogy mai formába öntsék az alapanyagot.

Tartva Jacko szokását, a lemez címét az egyik dal, az Xscape adja, ami az egyetlen szám a lemezen, amit az a producer, azaz Rodney Jerkins dolgozott ki, akivel az énekes felvette anno az eredetit. A teljes tracklistet egyelőre nem tudni, de a Sony újabb infókat hint majd el a lemezről az elkövetkező hetekben.

Nem feltétlen pártolom a hasonló projekteket és általában fárasztó utolsó lehúzásnak tartom őket, de itt a szakembereket nézve van esély rá, hogy értékelhető tartalmat kapjunk, és akkor talán nem fogok miatta sírból előmászó, rothadó Jackót vizionálni, akinek jobb lenne odalent.

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr265888013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BlackWhite 2014.04.24. 11:03:44

Ez a stílustalan cikk elég lehangoló az írójára nézve. Ennyi.
süti beállítások módosítása