charivari

Amikor Európa rácsodálkozott egy szoknya alá "rejtett" kolbászra

2014. május 12. - szabo.kata

Gondoltam, minden csoda 15 percig tart, de meglepetésemre még ma is mindenhol és mindenki arról beszél, hogy "egy szakállas nő megnyerte az Eurovíziót". Conchita Wurst és a győzelme kap hideget és meleget, pedig csak oda pozicionálta az Eurovíziós Dalfesztivált, ahová való. Az pedig, hogy Európa még mindig egy szoknya alá rejtett kolbászon csodálkozik vagy éppen botránkozik meg úgy, mintha a világ nem látott volna még ilyet, számomra elképesztő, pedig úgy tűnik ez a természetes. És az utóbbival voltak teljesen tisztában az osztrákok is, amikor Conchitát elindították a versenyen.

conchita.jpg

Az Euróvízión soha nem volt egy tökéletes dal elég a győzelemhez, ez a kabaré mindig arról szólt, melyik ország, kinek a BFF-je. Ezen felül a versengésbe úgy lehet beleszólni, ha a valamennyire hallgatható dalhoz hozzápakol az induló valami bónusz szenzációt. Így nyerhetett korábban a viccmetált játszó Lordi vagy transznemű Dana International is. Az emberek ingerküszöbét azonban idővel egyre nehezebb átugorni, így az osztrákok jogosan nyúltak idén egy többfaktoros sikerindulóhoz, és stratégiájukban a nyílt provokáció is tudatosan jelen volt.

Conchita Wurstban egyrészt ott a meleg-büszkeség faktor és a kiállok mellette faktor. Mert igen, kibaszottul becsülendő, hogy egyrészt nyilvánvaló transzvesztitaként kiáll ország-világ elé (mert ez még 2014-ben is nehéz ügy), plusz vállalja, hogy ő női ruhában is szakállal érzi jól magát. Mert miért ne érezhetné jól magát? Nyilván sokan emiatt szavaztak rá és egyféle egyenlőségi nagykövetnek is tekintik, aki olyan dolgot képvisel, amit a legtöbb anyuka büszkén mondogat a gyerekének, aztán a gyakorlatban elfelejti: légy önmagad! Sajnos Conchita pont emiatt váltott ki sokakból gyűlölködést is, miszerint ezt nem kellene mutogatni, csinálja a négy fal között. A két hozzáállás viszont együtt hatalmas figyelmet generált, ami megadta az alaphangot.

Ugyanakkor ne szépítsünk, ott az a baromi erős freakshow faktor, ami erősebb, mint az előbbiek. Senki ne legyen annyira naiv, hogy azt higgye, az Eurovíziót Conchita biztosan azért nyerte meg, mert Európa megmutatta elfogadását és ugyanakkor bemutatott kicsit az oroszoknak is. Persze ez is benne van, és ez tökjó, de a szakállas nő jelenség bizarr mivolta motiválóbb. Conchita természetesen nem igazi szakállas nő, hanem egy férfi, aki Drag Queen-ként sem borotválkozik (és ezzel nincs is egyedül), de egyből felidézi a cirkuszok régi világát, ahol nem volt ritka jelenség, hogy szörnyszülöttként mutogattak szerencsétlen, valóban szakállas nőket. Bevallom, és is felsikkantottam, hogy "baszki, egy szakállas nő?", amikor megláttam Wurstot a tévében és ezzel nem voltam egyedül. És olyan emberből még több volt, a szavazatok számát nézve is, aki nem csak felsikoltott, hanem még szavazott is egyet, hogy "jó akkor csesszemeg, nyerjen már egy szakállas nő, mekkora lesz"! Viccből.

Így.

A fenti három faktor együtt hozta össze Conchita Wurst győzelmét, jelenléte pedig valóban tudatos provokáció, hiszen egy sima transzvesztita már senkit nem hatott volna meg, na de szakállal? Pedig a szakálltól eltekintve Conchita produkciója sem rosszabb sem jobb nem volt a többinél, egyszerű James Bond betétdal stílusú popszám, hipernőies klisékkel. Természetesen az utóbbival még inkább rájátszottak a nyilvánvalóra, de a népnek ez kellett, a cirkusz.

Az Eurovíziónak pedig szerintem még jót is tett ez az egész felhajtás. Mert baromi sokan voltak rá kíváncsiak Conchita miatt, ha csak a szenzáció miatt is. Ugyanakkor az osztrákok meg adtak a versenynek egy olyan előadót, amire emlékezni fognak az emberek, az pedig teljesen mindegy, milyen okból. Persze lehet nyavajogni, hogy a szakállas nő elvitte a figyelmet a többi sokkal jobb dalról, de aki meg ezt mondja, az gondolja már végig az Eurovízió komolyságát. Mert komolysága az nincsen neki. Csak olyan országok szerint van, mint Magyarország, ahol valamiért muszáj ilyen versenyeken villantani valamit, ha már egyébként nem olyan jó otthon a helyzet. Én azt mondom, riszpekt Conchitának, bár a szakállával nem értek annyira egyet, de így kell ezt a popzenét csinálni. Körítéssel, értem? Körítéssel és nyíltan kiröhögve az egészet.

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr166155887

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zavar a szakállas transzvesztita? És a bajszos? 2014.05.13. 11:04:38

Egy kicsit túllihegetnek érzem a műbalhét az osztrákok kolbászos Conchitája körül. Túlzásnak tartom mind a két végletet.  Az emberek szórakozni szeretnek, ezért néznek olyan műsorokat, mint az Eurovíziós Dalfesztivál, és az extrém sokszor szórakozta...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Conchobar 2014.05.13. 07:34:56

"Ugyanakkor az osztrákok meg adtak a versenynek egy olyan előadót, amire emlékezni fognak az emberek" - Az osztrákok már adtak egyszer egy másik versenyzőt is Európának. A kefebajuszost. Jövőre, meg azután a szakállas nők meg a kentaurok, mindenféle torzszülöttek már megszokott dolgokká fognak válni. Úgyhogy lassan vissza fogunk térni a kefebajszoshoz. Részint mert lassan márcsak az ő képmásával lehet botrányt kavarni, részint meg azért, mert a normalitáspártiak véleményének notórius semmibevétele előbb-utóbb elhozza a kefebajszos reneszánszát

Pipas 2014.05.13. 07:59:07

@turista a saját országában: "Nem homokos, hanem transzszexuális. Kurva nagy különbség. Női lélek férfi testben."

Ezt írta az index:

"Férfi. Tom/Conchita nem transzszexuális (amikor egy ember nemi tudata ellentmond a testi nemi szerveinek, például férfitestben élő nő, aki biológiailag férfi, lelkileg viszont nő), és nem is interszexuális (amikor valakinek nem egyértelmű a testi neme)"

Csak azt nem tudom, hogy én meg mi a fenének olvasok ilyeneket.

tippan67 2014.05.13. 08:00:35

Ha hetero és monogám vagyok pólóban lépnék fel, esetleg még tudnák énekelni is, lenne esélyem? Vagy kikiáltanának egyből homofóbnak?

Pipas 2014.05.13. 08:04:24

@tippan67: "lenne esélyem? "

A választ könnyen megkapod, ha elgondolkodsz azon, hogy lenne -e sikered, ha cirkuszban mutogatnának. Ha van valami kinövés vagy ilyesmi rajtad, akkor talán, ha valami olyat csinálnál, amitől mindenki kibukik, akkor talán. De azért meg kellene erőltetned a fantáziádat, mert a közönség nagyon "igényes". :D

tippan67 2014.05.13. 08:12:56

@Pipas: Pedig lassan úgy érzem hogy cirkuszban a helyem. Kihalóban vagyunk :)

tippan67 2014.05.13. 08:22:14

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nekem egy másik vicc jut az eszembe.
Amikor a hölgy, kissé koros már, elmegy a plasztikai sebészhez. Az egy új módszert mutat neki, a fülei mögé egy-egy bőrfeszítő csigát építenek be, szóval magának tudja szabályozni a bőre feszességét. Eltelik pár hónap a műtét után, amikor is a hölgy újra megjelenik a sebésznél, hogy hatalmas táskák nőttek a szemei alá, lehetne-e valamit kezdeni velük. Azt mondja erre a sebész a nőnek, asszonyom, azok nem táskák, hanem a mellei, és ha így feszíti tovább a bőrét, 2 hónap múlva már szakálla is lesz.

Pipas 2014.05.13. 08:23:46

@tippan67: Lehet az lesz a vége. Cirkuszban mutogatnak, hogy "a férfi aki nem festi magát" vagy "a férfi, aki csak nőkkel hál". :)

Olvastam egy sci-fi-t egyszer, abban a pasi egy hosszú út miatt egy új korba került. Az új ismerősei félrehívták és biztosították róla, hogy nem előítéletesek, ha nem hivalkodik a heteroszexualitásával, akkor ők nem csinálnak belőle ügyet. :D

tippan67 2014.05.13. 08:30:02

@Pipas: Akkor már inkább a Szexmisszió :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.05.13. 08:31:50

@Pipas:

Ez az Örök háború lesz Joe Haldemantól. A jövőben a homoszexualitás lesz a norma, de a heteroszexuálisok egy külön nekik fenntartott bolygón azért hódolhatnak perverzitásuknak.

@tippan67:

Természetesen kikiáltanak homofóbnak. Hiszen azzal, hogy az undorító heteró másságodat a képükbe tolod, egyenesen provokálod őket.

SMFB 2014.05.13. 08:39:47

Itt most több kommentelő Európázik, meg az Únió bukásáról beszél. Akkor nézzünk néhány EU-n kívüli országot és az osztrák versenyzőnek adott pontjaikat:

Albánia 5, Azerbajdzsán 1, Macedónia 3, Grúzia 10, Izland 10, Izrael 12, Moldova 7, Montenegro 2, Norvégia 10, Oroszország 5, Svájc 12, Ukrajna 8.

Összesítésben itt is elég erős helyezésre számíthatna. Szóval nem az EU-val van baj, hanem a show végeredménye nem tetszik egyeseknek. Egyéni probléma, nem közösségi.

Persze tudom a magyarázatot: Svájc, Norvégia és Izland kinn is vagyok, benn is vagyok állapotú, Izrael így kívánja romlásunkat, Ukrajna, Grúzia törleszkedik.

Na de Oroszország 5 pontja? És mi a helyzet az EU ellenes szabadságharcát vivó Magyarországtól kapott 10 ponttal? Na ezeket kéne EU szkeptikus módon megmagyarázni, ha valaki komolyan veszi azt, ami nem más, mint egy táncdalfesztivál a 60-as évekből.

Pipas 2014.05.13. 08:55:31

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Ez az Örök háború lesz Joe Haldemantól."

Úgy van! :D Jó kis könyv amúgy.

Pipas 2014.05.13. 08:57:31

@tippan67: "Akkor már inkább a Szexmisszió :) "

Jah, jópofa lengyel film jó régről. Ha most újraforgatnák több lenne benne a cici. :D

tippan67 2014.05.13. 09:09:55

@Pipas:@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Valóban az :)
Idézet:

Nevetett. – Nem. Törvény tiltja az emberek klónozását. A nagyobb gond az, hogy maga, hm,
heteroszexuális.
– Ó, az nem baj. Toleráns vagyok.
– Igen, a dossziéja szerint... valóban az, de igazából nem ez a probléma.
– Ó – Tudtam, mit fog mondani. Részleteiben nem, de a lényeget tekintve igen.
– Csak érzelmileg stabil embereket soroznak be az ENFÉ-hez. Tudom, hogy önnek ezt nehéz
elfogadnia, de a heteroszexualitást érzelmi rendellenességnek tekintik. Bár könnyű gyógyítani.
– Ha azt hiszik, hogy engem is kigyógyíthatnak...
– Nyugalom, maga már túl öreg. – Aprót kortyintott. – Nem lesz olyan nehéz kijönni velük, mint
ahogy...
– Várjon csak! Azt akarja mondani, hogy senki... hogy a csoportomban mindenki
homoszexuális? Engem kivéve?
– William, a Földön mindenki homoszexuális, kivéve talán ezer embert: ők veteránok vagy
gyógyíthatatlan esetek.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.05.13. 09:36:02

@Transylvanianmixedgrill:

"Ne legyetek már ti is hülyék itt az indexen! Legalább ti ne!"

Az Index nem a világ eleje, hanem a futottak még kategória a sok kis gyökér, magát újságírónak képzelő, munkaidőben Honfoglalót játszó kifutófiúval. Nem várhatod el tőlük, hogy színvonalat hozzanak.

Egy Hun Hunniából 2014.05.13. 09:53:18

A legnagyobb baj, hogy nekem mint adófizetőnek 300 millió forintomba kerül évente ez a szemét akarom írni "móka".

És még nagyobb baj, hogy UGYANAKKOR 3 millióhoz közeli a súlyosan szegények száma. Vagy írhattam volna a hosszan várakozást a NEM INGYENES kórházi kezelésekre.

Sword 2014.05.13. 09:55:11

Igazad van. Nem kell nézni. Nem is néztem. Nem tudom az elmúlt 6-8 évben láttam-e eurovíziós dalfesztivált. TV-t sem igazán nézek évek óta, de ezt nem lehet kikerülni, ez ömlik mindenhonnan. Felmész az indexre, legalább 5 cikk erről szól a főoldalon. Minden 3. face megosztásban ezt a sz@rt nyomatják. Nem tudod kikerülni.

Sword 2014.05.13. 09:56:24

Tudom, a valóvilágot is nyomatják mindenhol, azon is háboroghatnék, de az meg egyszerűen nem éri el az ingerküszöbömet.

Balt 2014.05.13. 10:02:19

Itt látok némi ellentmondást:
"plusz vállalja, hogy ő női ruhában is szakállal érzi jól magát. Mert miért ne érezhetné jól magát? Nyilván sokan emiatt szavaztak rá és egyféle egyenlőségi nagykövetnek is tekintik, aki olyan dolgot képvisel, amit a legtöbb anyuka büszkén mondogat a gyerekének, aztán a gyakorlatban elfelejti: légy önmagad!" vs.
"jelenléte pedig valóban tudatos provokáció"

Azzal egyetértek, hogy (általában) helyén kell kezelni a provokációt (magyarul kiröhögni vagy leszarni vérmérséklet szerint), de hogy ez hovatovább európai minta- és idolfelmutatás legyen, nagyon nem. Zeneileg, színpadi "jelenlétben" teljesen átlagos volt a produkció, csak a "szakállas vicc" adta el. (Amúgy jól.) Borotvát/szőrtelenítőt reklámozhat. (Bár ez végül is antireklám.) :)

Sztem jövőre ez a produkció nyerhet:
www.youtube.com/watch?v=1-ZRRqsMITc

Balt 2014.05.13. 10:07:27

@micsoda?: Dehogy nincs, keress rá pl. Thomas Neuwirth kulccsal a képekre.

Láthatóan vmi török(?) bevándorlók leszármazottja, tehát nyilván már innen ered az identitászavar.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.05.13. 10:13:29

@SMFB:

"Itt most több kommentelő Európázik, meg az Únió bukásáról beszél."

Fenét. Épp arról van szó, hogy az a pár nyomoronc a zsüriben egyáltalán nem tekinthető jellemzőnek az EU-ra vagy Európára. Nézd csak meg a magyar médiaceleb-felhozatalt, más országokban sem jellemzőbbek ezek az adott ország népességére.

Leginkább a médiában - amelyben túlreprezentáltak a szexuálisan "mások" - szokás a szexuálisan mások ajnározása. (Na meg a politikai baloldalon. Várom már, mikor jelenik meg Gyurcsány egy "Én is meleg vagyok" táblával a nyakában. Hiszen az "Én is cigány vagyok" már megvolt.) Az átlagember nem ajnározza őket, nem tapsikol nekik, max. diszkréten hány egyet, ha ölelkező-csókolózó pasikat lát.

Balt 2014.05.13. 10:23:58

@Benjamin Eisenberger: Sajnos igazad van, a Jobbik már nyomtatja is a palkátokat sztem. De úgy látszik, ez kell a 200 ezer (szabad) demokratának... :)

Balt 2014.05.13. 10:28:51

@vidor: "Mert ha itt ez a "szakállas nő", és mégsem dől össze a világ"

Remek hasonlat, csak az a helyzet, hogy emiatt pont összedől... De ez messzire vezet. (A biológiát, úgy, mint ivaros, azaz kétivarú szaporodás ugye egyelőre nemigen lehet meghágni.) Nem is akarok ezen polemizálni, tényleg az a helyes hozzáállás, hogy vállrándítással elintézni: ok, de legalább a természet hosszú távon megoldja...

Balt 2014.05.13. 10:31:29

@taxi33: "Jó neki...ja nem."

Sztem rá van segítve egy kicsit szemceruzával. (Bár a törökök erősen szőrösödnek.)

Balt 2014.05.13. 10:35:02

@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: :) Ott meg pont fordítva működött a dolog: csapnivaló zene (férfi)"szívnek" kedves látnivalóval. :)

Balt 2014.05.13. 10:38:09

@rozsé drazsé: :) Én is épp ezen a színpadképen gondolkodtam, de az abbé nem passzol (nekem): Cohn Benditet nem lehetne nevezni, ha már úgyis nyugdíjba megy és Mo. (meg az óvodás gyerekek) amúgy is szívügye..?

Balt 2014.05.13. 10:39:33

@Éhes_ló: Sajnos igazad lehet, ez máris vissza fog ütni 25-én. (Őőő, most esik le: lehet, hogy Putyin megmanipulálta az egészet?) :))

Balt 2014.05.13. 10:41:29

@röhögő: "Az hogy ezt az arcunkba tolják, az nem liberalizmus, az erőszakos magamutogatás."

Akkor megállapíthatjuk: SZDSZ-től MLP-n át DK-ig messze esnek mind a liberalizmus alapjaitól is.

Balt 2014.05.13. 10:42:54

@Conchobar: "Az osztrákok már adtak egyszer egy másik versenyzőt is Európának. A kefebajuszost."

:)))) Hát ez volt a hét kommentje, de tényleg!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.05.13. 10:46:45

@Balt:

Ennyire pesszimista azért nem lennék. Pár divatbuzi nem dönti romba a világot, maga a homoszexualitás pedig már ősidők óta létezik, mégis itt vagyunk.

Engem kimondottan csak az háborít fel, hogy a homoszexualitást hovatovább értékként tüntetik fel, pedig baromira nem az. Leginkább a szerencsétlen homoszexuálisoknak nem az, mert kb. tizedannyi potenciális partner közül válogathatnak, mint a heterók.

Na meg az, hogy gusztustalan egy enyelgő férfipár.

Balt 2014.05.13. 10:46:54

@Conchobar: A többi sajnos nem ilyen vidám, de sajnos félek, igazad lesz. Már 25-én meg fog mutatkozni.

@Pipas: "De azért meg kellene erőltetned a fantáziádat, mert a közönség nagyon "igényes". :D"

:)) Ez is q jó!

@tippan67: "Azt mondja erre a sebész a nőnek, asszonyom, azok nem táskák, hanem a mellei, és ha így feszíti tovább a bőrét, 2 hónap múlva már szakálla is lesz."

Ezt pasival és nyakkendővel ismertem, de így is jó, és pont adekvát. :))

Balt 2014.05.13. 10:51:35

@SMFB: "Összesítésben itt is elég erős helyezésre számíthatna. Szóval nem az EU-val van baj, hanem a show végeredménye nem tetszik egyeseknek. Egyéni probléma, nem közösségi."

Igazad van: marhaság a "zsidó-keresztény kultúrkör" végnapjait vízionálni (önmagában emiatt), mert ugyan a muzulmánok nem reklámozzák a másságot, csak gyakorolják. :) Ettől függetlenül előbb-utóbb ők lesznek a többség Európában...

SMFB 2014.05.13. 10:55:49

@Balt: és akkor mi lesz a disznótorossal, az évi 50 liter lefőzhető pálinkával, a lányok iskoláztatásával, az asszonyok jogosítványával?

Nem jó ez így se, úgy se :)

belekotty 2014.05.13. 10:57:47

@Balt: "Akkor megállapíthatjuk: SZDSZ-től MLP-n át DK-ig messze esnek mind a liberalizmus alapjaitól is."
- Ez így van.

Lovag Mihály 2014.05.13. 11:04:03

ebbe a szakállas nős sztoriba az a szomorú nekem, h mi róla beszélünk, és nem a magyar indulóról, aki megérdemelné a dicséretet

belekotty 2014.05.13. 11:09:13

@Lovag Mihály: Volt magyar induló? Milyen fesztivál ez? Nem lehet valami nagy szám ha mindenkit odaengednek.

belekotty 2014.05.13. 11:10:14

@Lovag Mihály: Gondolom a kedvenc avatarod is lecseréled majd a kis szakállasra. Passzol az "identitásodhoz". :-))

Balt 2014.05.13. 11:11:20

@SMFB: Hogy stílszerű legyek: akkor ezekre valszeg keresztet vethetünk. :)

(Apropó: ami végképp überbunkóság, az a Jézus képbe belemémelt Conchita, ami provokáció felett átérzem a keresztények kiakadását, mégis jobb volna, ha legyintenének rá. De most jövök rá: az EP-választás küszöbén nem teheti meg egy kereszténydemokrata, hogy ezt a terepet átengedje a szélsőséges EU-szkeptikus pártoknak - akiken amúgy ez a történet önmagában tol vagy 5%-ot -, tehát végül is nincs min csodálkozni, hiába volna üdvösebb kiröhögni és legyinteni. Ja, nem vagyok vallásos.)

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.05.13. 11:14:11

@Balt:

SAJNOS??? Bár Fideszes vagyok, de most csak azért is a Zsobbikra húzok :D

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.05.13. 11:15:20

@_most_:

Elmondtad a ballib hitvallást. Amíg ilyen szövegek lesznek, Orbán lesz mindig a kormányfő. Az emberek oda jutottak a ballib moslékban, hogy bárkire szavaznak, csak a ballibek ne jöjjenek vissza.

Éhes_ló 2014.05.13. 11:23:12

@röhögő: szerintem az a hülye aki ezt a pinafaszt nyomja a pofánkba napok óta és ebben a ballibbancs portálok, bloggerek, kommetharcosok és a zindex is élen jár.
Nem győzik harsogni a "tolerancia" győzelmét a "kirekesztés" felett ennek az emberi roncsnak a diadala kapcsán.
Ezért talán jobb lenne meghúznod magad a hülyézés helyett, mert ennek a durva provokációnak semmiféle emberi értékhez nincs semmi köze.
Köszi.

Netuddki. 2014.05.13. 11:28:35

Gyerekkoromban láttam, hogy a felnőttek elkaptak egy verebet és pirosra festették. A többi veréb egész nap ezt a verebet hajkurászta, zargatta. A színe miatt.
Na, ezek az orbánfarturkász kommentelők semmiben nem különböznek ezektől a verebektől, eszük is kábé annyi van mint egy verébnek.
Mondom ezt úgy, hogy én is elég gusztustalan látványnak tartom ezt a kalbászoskoncsitát. De nekem volt gyerekszobám...

2014.05.13. 11:51:40

Nagy like a labancoknak. Szépen beintettek ennek a fesztiválnak csúfolt förmedvénynek. Azt várom, kinek lesz mersze mondjuk egy kutyát nevezni.

Celtic 2014.05.13. 12:06:26

Es kiderult, hoyg letezik meg a KDNP, amikor vegre egy ilyen uberfontos kerdesben allast foglalt, nyilatkozatott adott ki, stb

belekotty 2014.05.13. 12:16:57

@Éhes_ló: Te barom! Ezt írta neked, hogy az a hülye aki ezt az arcába tolja. Erre őt vádolod vele? Te teljesen hülye vagy?

belekotty 2014.05.13. 12:20:45

@Éhes_ló: Nyilván ez a poszt is ballibancs provokáció. Persze el sem olvastad. Mondd! Mikor volt a génsebészeti beavatkozásod? Mert születetten senki sem lehet ennyire hülye.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.05.13. 12:32:20

@Éhes_ló:

"Ezért talán jobb lenne meghúznod magad a hülyézés helyett,"

Fogadok, hogy nem értetted, amit röhögő írt. Persze attól még mocskolódni tudsz. :(

tippan67 2014.05.13. 13:29:16

@kovi1970: Hol? A The birdcage-ben?

Éhes_ló 2014.05.13. 13:39:50

@belekotty: szerintem az a barom, aki a napok óta ömló libbancs mocsok kapcsán itt barmozik és hülyézik olyanokat, akiknek nem tetsz ez a pina-fasz szakállas kombó.
Itt pedig ő hülyézett nem én, te barmozol, hülyézel nem én.
A posztról nem írtam egy sort sem:
"Szégyen ez a picsa-fasz tetű és a róla szóló libbancs lelekesedés nem kevésbé.
Remélem a jobbikot és a többi széljobber, antilibbancs pártot ez alaposan megtolja szerte ejrópában.
Majd lehet ajvékolni eztán, két hét múlva, hogy a gonosznácikok erősödnek, holott csak az inga lendül vissza és normalitás követel magának helyet az abberáció MELLETT."

@Kovacs Nocraft Jozsefne: kevered a fazont a faszommal. Nem szóltam hozzád és a haverodhoz sem, ti dobtátok el az emberálarcotokat mert nem nyerte el a tetszésemet ez a picsafasz kombó, amire ti itt élveztek napok óta.

röhögő 2014.05.13. 14:40:23

@Éhes_ló: Mondd te retardált barom! Elolvastad amit írtam?
Ezt, te funkcionális analfabéta:

"Az hogy ezt az arcunkba tolják, az nem liberalizmus, az erőszakos magamutogatás.
A liberalizmus ezzel kapcsolatban az hogy van egy távirányítóm és ha tudom hogy ez a szar megy valamelyik adón, eleve oda sem kapcsolok.
Erről a szarról nem is tudnék, ha ti nem hörögnétek rajta és nem tolnátok az arcomba. Ezt a mocskot pont ti reklámozzátok. "

Mi volt a jeled az oviban? Raklap vagy faék? Esetleg százasszög?

Éhes_ló 2014.05.13. 15:17:10

@röhögő: keresd meg az emberálarcodat és, hogy valami örömöd is lehessen olvasgasd a libbancs haverjaid lelkendezését a picsfasz kombós szakállas barátnőtök(?)ről?

röhögő 2014.05.13. 15:26:09

@Éhes_ló: Látom még mindig nem jutott el az agyadig (agy???)
Neked a három szinapszisodból egy vegetatív, kettő gátló.
A fekete lyuk esemény horizontja hozzád képest szobatükör.

röhögő 2014.05.13. 15:28:07

@Éhes_ló: "Az hogy ezt az arcunkba tolják, az nem liberalizmus, az erőszakos magamutogatás.
A liberalizmus ezzel kapcsolatban az hogy van egy távirányítóm és ha tudom hogy ez a szar megy valamelyik adón, eleve oda sem kapcsolok.
Erről a szarról nem is tudnék, ha ti nem hörögnétek rajta és nem tolnátok az arcomba. Ezt a mocskot pont ti reklámozzátok. "

Le tudod írni a saját szavaiddal egyáltalán amit írtam? Az értő olvasás nem megy? Na mit írtam? Megértetted? Le tudod írni? Vagy a majom aki pötyög helyetted nem olvassa fel neked mire válaszolsz? :-))

röhögő 2014.05.13. 15:29:31

@Éhes_ló: Egyénként nyerítsél még sokat, majd az asszony belehúzza a zablát a pofádba. :-))

Celtic 2014.05.13. 17:29:34

@Egy Hun Hunniából: Te uristen. 300 millio Ft adot fizetsz evente, hoyg megrendezzek az Eurovizios fesztivalt?

Asszem, rossz szakmat valasztottam...

Éhes_ló 2014.05.13. 18:01:35

@röhögő: elmebeteg vagy, kezeljen a szakállas nőd, vagy az orvosod.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.05.13. 18:53:25

@Éhes_ló:

"kevered a fazont a faszommal. Nem szóltam hozzád és a haverodhoz sem, ti dobtátok el az emberálarcotokat mert nem nyerte el a tetszésemet ez a picsafasz kombó, amire ti itt élveztek napok óta."

Szánalmas vagy. Nem jó nicket választottál, egy ló túl értelmes hozzád képest.

Éhes_ló 2014.05.13. 22:41:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem gondolnám.
A magadfajta picsafaszkombó rajongó abberáltak értelme kétséges, amikor idenyomultok és anélkül fikázódtok emberálarc nélkül a szakállas nyomorult kreatúrátoktól undorodókra, hogy bárki hozzátok szólt volna egy szót is.

belekotty 2014.05.14. 14:18:09

@Éhes_ló: Röhögőnek igaza van. Te nem tudsz olvasni. Ha tudnál leírnád hogy értelmezed amit írt. De nem, azt nem mered.
Ez a spórolás átka. Ha egy kisiskolást alkalmaznál hogy olvassa fel neked és pötyögjön helyetted, akkor nem lenne problémád. De te egy majmot használsz mert azt kifizetheted a banánnal amit félretettél abból amit bedobáltak neked.
De az nem tudja felolvasni mire nyerítesz vissza.
Különben meg csak égesd magad tovább, határozottan élvezetes! :-))

Éhes_ló 2014.05.14. 14:31:25

@belekotty: örülök, hogy még egy agyhalott ítész megérkezett, miközben a kutya nem szólt hozzád.
Leszarom miről hebegtek, mert nem szóltam hozzátok, hanem a post tárgyáról a picsafasz kombó példaképetekről írtam:
"Szégyen ez a picsa-fasz tetű és a róla szóló libbancs lelekesedés nem kevésbé.
Remélem a jobbikot és a többi széljobber, antilibbancs pártot ez alaposan megtolja szerte ejrópában.
Majd lehet ajvékolni eztán, két hét múlva, hogy a gonosznácikok erősödnek, holott csak az inga lendül vissza és normalitás követel magának helyet az abberáció MELLETT."

röhögő 2014.05.14. 19:08:57

@Éhes_ló: Mi van te kis fasz? Még mindig nem fogod fel a retardált agyaddal, mi a gond?

Ezt írtam neked, te analfabéta! Le tudod írni a saját szavaiddal, hogy mit írtam neked? Azzal bizonyítanád hogy érted. Kérd meg a szomszéd nénit, értelmezze neked! Hol van itt libbancs lelkesedés te fasz?
A te frusztrált hörgésed tartja életben ezt, te roncs barom.

"Te hülye! Ennek semmi köze a liberalizmushoz. Pár hülye majom örül ennek a magamutogatásnak. Ez csak lejáratja a szabadelvűséget.
Ahogy a poszt írja, ez a transzvesztita barom oda állította be ezt a "fasztivált" ahova való, a béka segge alá.
A valódi liberális azt mondja mindenki azt csinál a hálószobájában amit akar és azzal aki erre hajlandó. Ez a liberalizmus.
Az hogy ezt az arcunkba tolják, az nem liberalizmus, az erőszakos magamutogatás.
A ,liberalizmus ezzel kapcsolatban az hogy van egy távirányítóm és ha tudom hogy ez a szar megy valamelyik adón, eleve oda sem kapcsolok.
Erről a szarról nem is tudnék, ha ti nem hörögnétek rajta és nem tolnátok az arcomba. Ezt a mocskot pont ti reklámozzátok. "

Ј.László 2014.05.14. 19:24:21

@Éhes_ló: Te élvezed hogy ezek hülyét csinálnak belőled?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.05.14. 19:33:20

@Ј.László:

Ő csinál hülyét önmagából.És minden percét élvezi.

röhögő 2014.05.14. 19:39:08

@Éhes_ló: "abberáció" - miért használsz idegen szót ha nem tudod hogy kell írni? :-))

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Ő csinál hülyét önmagából.És minden percét élvezi. " - Na az ám az ABERRÁCIÓ! :-))

Éhes_ló 2014.05.14. 19:55:54

Rendesen összegyűltetek itt seggfejek.
Jól mutattok a picsafasz kombó szakállas rém haverotok oldalán.

röhögő 2014.05.14. 19:58:52

@Éhes_ló: A szomszéd néni nem olvassa fel neked amit írtam? :-))
Gondolom nincs benne ABERRÁLTSÁG, hogy olyan genetikai hulladékokkal szemben feltámadjon benne valamiféle szánalom, mint te.

Éhes_ló 2014.05.14. 20:24:40

Húzz a szakállas haverod ölébe, találsz ott valamit amit neked és a magadfajtáknak tartogat.

röhögő 2014.05.14. 20:28:18

@Éhes_ló: Még mindig nincs senki aki elolvassa neked mit írtam? Add el a banánt amit becsúzliznak neked és vegyél belőle fagyit. Azért egy kisiskolás talán felolvassa neked amit írtam.
Csak vigyázz a szülők nehogy valami "abberáltnak" nézzenek - helyesen - mert akkor nagy verésnek leszel kis gazdája! :-))

Éhes_ló 2014.05.14. 20:40:18

Húzz a szakállas haverod ölébe, találsz ott valamit amit neked és a magadfajtáknak tartogat.

röhögő 2014.05.14. 20:48:47

@Éhes_ló: Látom "abberációd" egyre erősödik a frusztrációddal. :-))
Még mindig nem tudod felfogni amit írtam?

Éhes_ló 2014.05.14. 20:49:44

Húzz a szakállas haverod ölébe, találsz ott valamit amit neked és a magadfajtáknak tartogat.

belekotty 2014.05.15. 14:34:22

@Éhes_ló: Ja értem. Már a majom is felmondott, csak a CTRL+V-t előtte megtanította neked. Mennyibe került? Egy banánba? :-))
Sikerült már röhögő írását értelmezned?
Mi a helyzet az "abberációddal" ? :-))

Éhes_ló 2014.05.15. 15:08:46

Bekaphatod te is.
A picsfazs kombós, szakállas haverotokét.

belekotty 2014.05.15. 17:58:30

@Éhes_ló: Te szerencsétlen hülye! Szarrá lettél alázva és újra és újra jössz a következő adagért.
"Vadász, vadász, te szopni jársz ide!" :-))
Ez nálad valami "abberáció"? :-))

Éhes_ló 2014.05.15. 18:00:16

Az hogy itt pár magadfajta harákol szakmányban, miért lenne bárki más számára megalázó, saját magatokon kívül?
Magatokról állítottatok ki bizonyítványt és most sem teszel mást.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.05.15. 18:01:30

@Éhes_ló:

"Az hogy itt pár magadfajta harákol szakmányban"

Csak a saját nyerítésed visszhangját hallod. :)

Éhes_ló 2014.05.15. 18:02:52

Nem szóltam egyikőtökhöz se, ne mis írtam nektek semmit, ti kötöttetek belém bunkó módon.
Mosdó-törölköző.

szabo.kata 2014.05.15. 19:01:25

ehm, még mindig nem unjátok?

röhögő 2014.05.16. 10:45:26

@Éhes_ló: Te hülyegyerek! Te kezdtél liberálisozni. Értelmezni ugye még mindig nem tudtad amit írtam? Kis szánalmas pöcs vagy. De csak csináld, jól esik mindennap beléd rúgnunk egyet. :-))
Na fuss neki, értelmezd!

"Te hülye! Ennek semmi köze a liberalizmushoz. Pár hülye majom örül ennek a magamutogatásnak. Ez csak lejáratja a szabadelvűséget.
Ahogy a poszt írja, ez a transzvesztita barom oda állította be ezt a "fasztivált" ahova való, a béka segge alá.
A valódi liberális azt mondja mindenki azt csinál a hálószobájában amit akar és azzal aki erre hajlandó. Ez a liberalizmus.
Az hogy ezt az arcunkba tolják, az nem liberalizmus, az erőszakos magamutogatás.
A liberalizmus ezzel kapcsolatban az hogy van egy távirányítóm és ha tudom hogy ez a szar megy valamelyik adón, eleve oda sem kapcsolok.
Erről a szarról nem is tudnék, ha ti nem hörögnétek rajta és nem tolnátok az arcomba. Ezt a mocskot pont ti reklámozzátok. "

Éhes_ló 2014.05.16. 11:21:05

@röhögő: elsőre is itt se enkit nem rugdosol, még ha szeretnél is ilyet tenni, legfeljebb okéádsz ide valamit, amit vagy elolvas valaki, vagy sem, vagy komolyan vesz valaki, vagy sem, vagy vitázik veled valaki vagy sem.
De itt senki nem rugdos senkit, legfeljebb ír valamit.

Másodjára te enmagadra vetted az inget a picsafasz kombó barátnőtök kapcsán írt szösszenetem kapcsán, holott nem rólad és nem neked írtam egy szót sem.
Nem vagy ezzel a fogyatékosságoddal egyedül, akárcsak a magadfajta libbancs kommentelők és bloggerek százai más helyeke, nem csak itt.

Ezért ne engem hibáztass, már ha érted, ha ennek kapcsán megszólítva érzeted magad pár magadfajtával karöltve:
"Szégyen ez a picsa-fasz tetű és a róla szóló libbancs lelekesedés nem kevésbé.
Remélem a jobbikot és a többi széljobber, antilibbancs pártot ez alaposan megtolja szerte ejrópában.
Majd lehet ajvékolni eztán, két hét múlva, hogy a gonosznácikok erősödnek, holott csak az inga lendül vissza és normalitás követel magának helyet az abberáció MELLETT."

belekotty 2014.05.16. 13:06:47

@Éhes_ló: De, de rugdosunk itt téged te kis szerencsétlen és igen nagy élvezettel. :-))
Látom még mindig nem fogtad fel, hogy röhögő éppen azt írta, hogy ez csak magamutogatás, nem liberalizmus.
De hát borsónyi agyaddal ezt nem tudod megérteni, csak hörögsz.
röhögő nem vett magára semmit, csak helyre tett téged, te kis pondró.
Nesze, van neked újabb poszt ahol hemzseghetsz!
dinamo.blog.hu/2014/05/15/mediahekk_es_conchita_wurst

@nefrit: Nem, nem unjuk. Tudod ez nálunk afféle "abberáció", hogy Éheslovat +taníttyuk olvasni. :-))

belekotty 2014.05.16. 13:08:21

@Éhes_ló: Mellesleg igen sok az elütés. Ideges már a majom a sipákolásodtól?

belekotty 2014.05.16. 13:43:43

@Éhes_ló: "abberáció " - Másolgasd csak, újra és újra! :-))

Éhes_ló 2014.05.16. 16:58:08

@belekotty: legfeljebb a kutyádat rugdoshatod otthon én leszarom a magadfajtákat, nem is szóltam hozzátok, míg rám nem okádtatok elmebetegek.
Jól szórakozok rajtatok és a nagy pofátokon.

Ј.László 2014.05.16. 19:08:20

@Éhes_ló: Meddig járatod le magad faszfej? Te kezdted hogy libsik így, libsik úgy. Ők meg leszögezték hogy ez nem liberalizmus, hanem sima magamutogatás. Mikor érted meg végre? Ennyire gyengeelméjű vagy?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.05.16. 19:32:49

Kezd kurvára herótom lenni ettől a koncsita-véglénytől. Undorító és gyomorforgató ez az ízléstelen magamutogatás, az agresszív provokálás. Nem kevésbé undorító, ahogy a sajtó nagy része úgy ugrik rá, mint gyöngytyúk a takonyra. Most már ott tartunk, hogy támadják a sajtó azon részét, amely nem foglalkozik vele.

Éhes_ló 2014.05.16. 19:35:56

@Ј.László: szerintem az a faszfej akihez nem szólt senki és itt faszfejezik.
Lejáratni meg az tudja magát, aki ott ugat, ahol nem kérdezték.
Én nem szóltam hozzád és fajtársaidhoz sem., amíg nem ugattatok rám.

A post kapcsán írtam le a véleményemet egy hozzátok hasonló véglényről és az őt körülvevő ballibbancs lelkendezésről.
Ha ez nem tetszik a magadfajtának, bekaphatod a picsafasz kombó lengőjét a haverjaiddal együtt.
Esetleg a sarki koldusét.

hitelkártyahalmozó 2014.05.16. 20:49:58

@Éhes_ló: Hülyegyerek! Még mindig nem érted, hiába magyarázza mindenki neked? Szerencsétlen kis takony, mikor veszed már észre hogy mindenki hülyére vesz téged? :-))

Éhes_ló 2014.05.17. 10:29:47

Érdekes ez a spitzer endre jelenség itt ezen a fos blogon. Hány nevetek van? 32?
Szerintem az a hülyegyerek, akihez nem szólt senki és itt hülyegyerekezik.
A "mindenki" pedig ezzel a féltucat nicknévvel kicsit erős költői túlzás.
A ki kit vesz hülyére kérdése, pedig nem létszámkérdés és nem is ti vagytok ebben sem bíró, sem zsűri.
Én nem szóltam hozzád és fajtársaidhoz sem., amíg nem ugattatok rám.

A post kapcsán írtam le a véleményemet egy hozzátok hasonló véglényről és az őt körülvevő ballibbancs lelkendezésről.
Ha ez nem tetszik a magadfajtának, bekaphatod a picsafasz kombó lengőjét a haverjaiddal együtt.
Esetleg a sarki koldusét.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.05.17. 11:57:41

@Éhes_ló: Ejnye, éhes paci, te szopni jársz ide...

Éhes_ló 2014.05.17. 12:39:31

@Kovacs Nocraft Jozsefne: lehet, hogy te ezért jössz, de a következtetésed rám vonatkozóan téves. Ne magadból indulj ki.
Én itt szórakozásból kommentelni szoktam és jókat röhögök a magadfajtákon.
Pont mint most.
Kifogytatok a nickekből?

Lеncsés István 2014.05.18. 10:04:21

@Éhes_ló: Te nagyon rászoktál a szopásra .

Éhes_ló 2014.05.18. 15:29:35

@Lеncsés István: örülök, hogy van még tartalékban pár nicketek.
Nem semmi öngondoskodás.
Ellenben attól tartok összekeversz a feleségeddel ,vagy a lányoddal.
Amire beteges agyaddal fantáziálsz felénk nem téma egy post alatti kommentelés során.

belekotty 2014.05.19. 08:32:16

@Éhes_ló: Szia cuncimókus! Beszéld csak be magadnak hogy ez egy személy több nickkel! :-)) Gondolom a pszichiátered tanácsa hogy jobban fel tudd dolgozni ez a sok szívatást. :-))
Gyere, drága, minél többet, olyan jól szórakozunk veled.
A pszichiátered mit szólt ehhez az "abberációdhoz" ?
süti beállítások módosítása