charivari

Natalie Dormer mindenkivel smárol Hozier új klipjében

2015. március 03. - szabo.kata

Nem biztos, hogy megnéztem volna Hozier friss klipjét, egyik újabb keserédes dalához, ha nem szólnak egy weblapon, hogy Natalie Dormer is benne van. Nem is csak úgy van, hanem jól odateszi magát, és egy egészen picit még villant is. Persze nem ettől lesz jó ez a videó...egyszerűen dögös és kész, Natalie pedig az egyik kedvenc színésznőm.

natalie-dormer.jpg

Hozier Someone New című egyébként is kicsit sötét és önmarcangoló dalához Anthony Byrne rendezett egy elég menő, elgondolkoztató és nem kicsit szexuális klipet. A főszerepet az olykor feltűnő énekes mellett a Trónok harcából megismert Natalie Dormer kapta, aki egyszerre jelenít meg azt, amikor az ember szenved a magánytól és az egyedülléttől, de ugyanakkor ez az állapot baromi könnyűvé és gátlástalanná is tudja tenni.

A színésznő az éjszakában bolyong, miközben elképzeli, mit csinálna azokkal, akikkel összefut. Van akivel csak inna egyet, de a végére már inkább lekapná a felsőjét, és még átlátszó melltartóját is megmutatja. Teljesen természetesen (persze van már ehhez gyakorlata az említett sorozatból). Az általa megformált lány néha elesett, néha túlzó, de nagyon, hogy is mondjam, _badass_, ez a legjobb szó rá. Ezt pedig Natalie hozta ki a karakterből, aki nagyon élvezte a forgatást, mert azt mondja, egy olyan dolgot játszhatott el, ami állandóan foglalkoztatja az agyunkat. Ez pedig a "mi lenne, ha". Egyébként a dal is rendben van, bármennyire is hasonlít Hozier előző slágeréhez, a Take Me To Church-höz, ami mellesleg zseniális. Remélem tud még csavarni a srác ezen a témán, mert így nagyon hamar meg fogom unni, pedig szeretem ahogy énekel.

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr677235907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inebhedj - szerintem 2015.03.03. 13:44:33

OFF:

"A Trónok Harca üdvöskéje szuperdögös karakter bőrébe bújik."

Nem tudom, ki követte el a lead-et, de vagy az üdvöske szó jelentését nincs szerencséje ismerni (fogalmazáskényszer), vagy a szóban forgó hölgyet nem (vö: Törőcsik Mari, a Kossuthkifli üdvöskéje).

:OFF

-Sarq- 2015.03.03. 13:54:13

"a Trónok harcából megismert Natalie Dormer"

Azt' a Tudorokban mit csinált?

szabo.kata 2015.03.03. 14:42:07

@-Sarq-: elképesztő, színészkedett, és képzeld én is tudom, de nahát, a legtöbben a trónok harcából ismerik. kérem sétáljon tovább.

ArpiXO 2015.03.03. 17:11:20

@-Sarq-: Úgy utálom ha feleslegesen kötekednek az ilyenek mint te,nyilván a Tudorokban is színészkedett,csak "kicsit" több azok száma akik nem onnan ismerik hanem a GoT-ból...
süti beállítások módosítása