charivari

Natalia Vodianova, Adrien Brody és a francia a romantika

2015. június 25. - szabo.kata

Natalia Vodianova összejött Adrien Brodyval egy fotózás erejéig (mondjuk a képeket elnézve tényleg elég jó párost alkotnának). Az amerikai Vogue meg akarta csinálni a tökéletes 'L’Amour Toujours' sztorit, ami láthatóan sikerült is nekik. Francia romantika, gyönyörű ruhák és Riviéra - egyszerűen imádnivaló!

natalia-brody-vogue-2.jpg

 

A Vogue US számára Peter Lindbergh készített a 2b Managementtel együttműködve egy zseniális fotósorozatot Adrien Brody és Natalia Vodianova főszereplésével. A színész és a modell a legromantikusabb szerelmespárt alakítja, akit a francia Riviéra valaha hordott a hátán.

A képek és a ruhák is mind egy elképesztően kedves, meghitt, ugyanakkor vibrálóan szerelmetes hangulatot sugároznak, egyszerűen jó rájuk nézni. Kicsit olyan, mintha valami régi francia filmet bámulnék és van egy cseppnyi Wes Anderson utánérzésem is, amit egyébként tuti Brody idéz elő. A stílusfelelős Grace Coddington, a vezető fodrász Odile Gilbert, a sminkes pedig Stephane Marais volt. Nagyszerű munkát végeztek és mivel a szívem csücske minden hasonló fotósorozat, muszáj itt szerepelnie ezeknek a képeknek!

natalia-brody-vogue-1.jpg

natalia-brody-vogue-10.jpg

natalia-brody-vogue-11.jpg

natalia-brody-vogue-12.jpg

natalia-brody-vogue-13_1.jpg

natalia-brody-vogue-14_1.jpg

natalia-brody-vogue-3.jpg

natalia-brody-vogue-4.jpg

natalia-brody-vogue-5.jpg

natalia-brody-vogue-6.jpg

natalia-brody-vogue-7.jpg

natalia-brody-vogue-8.jpg

natalia-brody-vogue-9.jpg

 

Fotók: Vogue US/Peter Lindbergh

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr207572262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gh14 2015.06.26. 09:19:53

A sikátoros képen úgy néz ki a nő, mint egy prosti - épp viszi haza.
Sok képen csak állnak/mennek/ülnek egymás mellett - ebből nekem nem jött át a szerelem és romantika. Hiányzik az érintés, a közelség...

Fellegjáró Marci 2015.06.26. 11:51:47

Nekem is úgy jön le mint a strici meg a kurvája, max a motorcsónak vezetős nem, de a többi....

Jáki Anikó (törölt) 2015.08.07. 13:45:15

Szerintem ennek a lánynak az arca inkább oroszos, és nem franciás. Az az idétlen feltupirozott haj pedig nevetséges... A stylistok jó dolgukban már nem tudják mit csináljanak. Adryan Brody azért passzol a nagy franciás orrával. :)
süti beállítások módosítása