charivari

Múlt és jelen találkozik Nick Sullivan sztárfotóin

2015. november 23. - szabo.kata

Nagyon szeretem azt a módszert, amikor régi képeket illesztenek be mai környezetbe. Ilyenkor múlt és jelen találkozik, és azonnal tanúi lehetünk a változásoknak. Persze minél több ilyen projekt készül, annál nehezebb egyedit alkotni - viszont egy különlegesebb témával és profi megvalósítással még ki lehet tűnni. Nick Sullivan modern környezetbe helyezett vintage sztárfotói éppen ilyenek. Mivel rajongója vagyok a régi hírességekről készült képeknek, ezt a sorozatot nem hagyhattam ki a Charivariról.

sullivan-vintage-p.jpg

Bob Dylan

Nick Sullivan az Esquire legfőbb divatfelelőse, emellett pedig van egy olyan szenvedélye is, hogy régi sztárfotókat helyez mai környezetbe. Amerre megfordul a világban, megtalálja azokat a helyeket, ahol egykoron híres képek készültek és a legtöbbször fekete-fehér fotókat ráilleszti a mai valóságra.

Igen, láttunk már hasonlót, de ez valahogy számomra érdekesebb volt mint a százhuszadik régi-új város látkép kompozíció. Mert van benne sztori, és engem még kicsit meg is hat ilyen időbeli távlatokban látni embereket, főleg olyanokat, akikről még azt is tudom, hogy kik.

Sullivan szívesen osztja meg hobbiból készült képeit Instagram profilján vagy Twitter accountján, sok egyéb érdekesség mellett. Szóval követni is érdemes! Most pedig jöjjenek a képek, ugye felismeritek a szereplőket?

sullivan-vintage-10.jpeg

sullivan-vintage-11.jpeg

sullivan-vintage-12.jpg

sullivan-vintage-13.jpg

sullivan-vintage-2.jpeg

sullivan-vintage-3.jpeg

sullivan-vintage-4.jpeg

sullivan-vintage-5.jpg

sullivan-vintage-6.jpeg

sullivan-vintage-7.jpeg

sullivan-vintage-8.jpg

sullivan-vintage-9.jpeg

sullivan-vintage-1.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr808103538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kugi · http://kugi.blog.hu 2015.11.24. 22:46:03

Csodálatosak ezek az összemontírozások! Mintha időutazók lennének. :)

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2015.11.24. 23:37:06

Ha már ennyit szenvedett a fotókkal, igazán beállíthatta volna a megfelelő gyújtótávolságot és a rekeszt is. Így a látószög és a mélységélesség is azonos lehetne. De, lehet, hogy éppen így akarta. ;)
süti beállítások módosítása