charivari

Visszatér az All Saints - Így néznek ki a lányok most

2016. január 27. - szabo.kata

Az All Saints az En Vogue után mindig is az egyik kedvenc lánybandám volt. Egységes stílust alakítottak ki, nem voltak náluk látványos tagcserék és mindig hozták a tőlük várható színvonalat. Aztán abbahagyták először 2001-ben egy időre, majd 2006-ban úgy nézett ki, hogy végleg. Szerencsére azonban meggondolták magukat és idén végre új albumot is kihoznak. Az i-D magazin készített velük exkluzív interjút a terveikről, ami mellé friss fotókat is kaptunk a lányokról.

all-saints-reunion.jpg

Az All Saints még 1993-ban alakult a ZTT kiadó berkein belül, ahol az Eternalhoz hasonló triót szerettek volna létrehozni. Akkor Melanie Blatt, Shaznay Lewis és Simone Rainford voltak a tagjai a még All Saints 1.9.7.5. néven futó csapatnak. Nem sokkal később Rainford kisasszony kilépett, a ZTT-nek pedig a duó már nem kelltt. 1996-ban Blatt és Lewis Nicole és Natalie Appleton személyében találtak Rainford helyére nem is egy, hanem rögtön két helyettesítőt, amivel létrejött a máig tartó ütős kombináció, a jól ismert névvel.

Az együttes 3 albumot adott ki, melyekből az első kettő volt igazán sikeres, a 2006-os Studio 1 után pedig gyakorlatilag úgy nézett ki a dolog, hogy többé nem zenélnek már együtt. Ahogyan az lenni szokott, a lányok saját karrierjüket egyengették, családot alapítottak, és a zenei életből is kikacsintgattak időközben. Aztán 2013-ban újra összejöttek egy-egy fellépés erejéig, majd 2014-ben váratlanul turnézni is indultak. Eközben jöttek rá, hogy újra élvezik egymás társaságát, ami jó alapot adott annak, hogy idén végre egy új albumot is kiadjanak.

all-saints-reunion-2.jpg

Nyilván ilyenkor mindenkinek mocorog a fejében a gyanú, miszerint tuti elfogyott a pénzük, hiányzik nekik a siker, vagy esetleg látták, mennyire működik a Spice Girlsnek vagy a Backstreet Boysnak is, ha olykor összeállnak egy-egy turnéra vagy lemezre. Azt még Melanie Blatt is elismerte, hogy a Studio 1-t már kizárólag a pénz miatt csinálták és nem is szerette. De akkor mi a helyzet most? Az i-D magazinnak azt mondták, hogy miután beugrottak a Backstreet Boys turnéjának pár állomásán meglepetés-előzenekarnak, annyira jól érezték magukat, hogy nem akarták abbahagyni. ezért vállaltak újabb fellépéseket, majd saját turnét is. Viszont, ha nem tudtak volna mostanra olyan új zenéket összehozni, melyekben igazán hisznek is, abbahagyták volna.

Szerencsére azonban ez nem így alakult, hanem most már biztos, hogy áprilisban jön a Red Flag album, február 26-án pedig a One Strike című első dal. A produceri gárdában olyan neveket találni, mint Hutch, Utters, Invisible Man vagy K-Gee, az eredményről pedig most Melanie is csak áradozni tudott. Az interjúban egyenesen azt nyilatkozta, hogy ez a kedvenc All Saints albuma mind közül.

Engem nagyon felcsigáztak a hírek és az interjú is, amit itt olvashattok teljes terjedelmében. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a folytatás!

all-saints-reunion-6.jpg

all-saints-reunion-3.jpg

all-saints-reunion-4.jpg

all-saints-reunion-5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr278322034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danpress 2016.01.28. 18:28:41

lányok?
én csak kiöregedett pitsákat látok, akiknek vagy elfogyott a pénz, vagy beütött a középkorú nők elmúlás miatti tombolása :D
süti beállítások módosítása