charivari

5+1 hazai sláger, ami tuti ott szól majd a nyári hajnalokon

2017. június 08. - szabo.kata

Június is van, meg meleg is, szóval épp itt az ideje, hogy jól a fülünkbe kússzanak azok a nyári slágerek, amik szépen végigkísérik majd a srácok és lányok hajnalait az idei forróságban. Szerencsére a hazai felhozatalban is találni bőven ilyet, én pedig megpróbáltam megsaccolni, melyik az az 5+1 dal, ami tuti ott forog majd a nyári hónapokban - mert annyira tipikus nyári sláger!

18920544_1596740427026891_8772280347800431385_n.jpg

Bermuda - Tizenhat

Mórocz Tomi és Urbán Dani elég jók abban, hogy megfogják azt, mi lehet egy évben olyan dal, ami nagyon nehezen megy ki a fülekből. Anno ilyen volt a London, a Berlin, vagy a Monte Carlo is. Most pedig a Tizenhat című számmal szeretnék uralni a nyarunkat, egészen nagy sansszal. 

Wellhello - Odaút

Mondjuk a Wellhello valószínűleg egyszerre több dallal is jelen lesz és már van is idén a bulikon és a fejhallgatókban, de az Odaút a legnyáribb mind közül. Nagyon laza és megtáncoltat reggelig - itt a helye!

Punnany Massif feat. Pásztor Anna, Charlie, Pető Szabolcs(prod. Rendben Man) - Ami VOLT az majd lesz!

Általában nem komálom a hazai fesztiválhimnuszokat, de a 25. VOLT dala egészen összejött. És így még azt is el tudom képzelni, hogy tényleg máshol is lehet majd hallani a reklámspotokon vagy magán a fesztiválon kívül. Sőt!

Margaret Island - Veled minden

Nyári szerelmek, szevasztok! A Margaret Island dala ugyan már márciusban kijött, de sokkal inkább nyári hangulata van, mint tavaszi, ráadásul kellemes szerelmetes emlékeket ébreszt - tényleg jó lehet egy stégen hallgatni kettesben.

Mary PopKids - Love Solution

És láss csodást, az idei Sziget himnusz is ott van teljesen. Pedig elsőre nem fogott meg a Love Solution, viszont most már látom magam felcsapott kézzel ugrálni valami tömegben. Vagy elborulni egy hosszú reggelen.

+1 - Random Trip Hiphop AllStars - Zenehíd

Nem biztos, hogy hatalmas nyári sláger lesz, de olyan jó hallgatni, hogy én szeretném, ha minél többször menne! Mert illik a vízparti iszogatásokhoz, de még a rétere kigurulós fetrengésekhez is. Arról nem is beszélve, hogy jó a zene és jó a dal is.

 Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot a Facebookon, így nem maradsz le semmiről!

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr4112576423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.06.09. 15:22:56

ezek? egyik vérszegényebb mint a másik..talán a legos gyerek...de a többi....pfhhhejjj...ha ilyen lesz a nyár akkor tajgetosz
süti beállítások módosítása