charivari

Sok volt a karácsonyi puncs: Josh Homme lerúgta a fotóst meg a gépét koncert közben

2017. december 11. - szabo.kata

A koncert hevére sok mindent rá lehet fogni, de amikor Josh Homme videón is jól kivehetően lerúgja a fotóst a színpadról, akkor elég béna ezzel magyarázkodni. Történik ráadásul mindez egy nagy hagyománnyal bíró karácsonyi koncerten. Csak tapsikolni tudok!

attachment-1.jpeg

A KROQ idén már 28. karácsonyi koncertjén, az Acoustic Christmas rendezvényen a Queens of the Stone Age is helyet kapott, és Josh Homme úgy tűnt, rendesen "ünnepi" hangulatba került. Retardáltnak nevezte egyébként a helyet telirakó közönségét, szidta a headliner Muse-t és egy ponton a homlokát is megvágta késsel úgy, hogy az nagyjából a fellépés végéig vérezzen a színpadra. Egyszóval sokat tolt a karácsonyi puncsból és elemében volt. Annyira, hogy egy jól irányzott rúgással az egyik színpad mellett álló fotóst is lerúgta a gépével együtt.

Chelsea Lauren a Shutterstock színeiben volt ott hivatalosan, és még örült is a lehetőségnek, hogy végre a Queens of the Stone Age-t is fotózhatja. Egészen addig a pillanatig, míg Homme rá nem mosolygott és felé nem lendítette a lábát. A fotós még végig fényképezett az eset után két koncertet, majd, mivel nem érezte túl jól magát, inkább bement a helyi egészségügyi központba. Addigra már teli volt az internet azzal a videóval, amin pontosan látni, ahogy Homme elsétál a fotós mellett és megrúgja.

Homme a QOTSA Facebook oldalán rövid közleményben reagált az esetre, amiben sűrű elnézéseket kért a fotóstól és a sajnálatos történetet arra fogta, hogy éppen nagyon a koncert hevében volt. Ebben az ügyben csak azért kellemetlen erre hivatkozni, mert a videón látszik a szándékolt célzás. Homme koncerten tanúsított viselkedéséből pedig világosan lejön, hogy a szokásosnál is talán egy kicsit jobban felkészítette magát a színpadra, aminek persze lehetnek ilyen buta következményei. Ezt pedig a rajongók is látják, és finoman szólva sem éppen bevédik a zenészt a közleménye alatt, hanem inkább beolvasnak neki. Az egyelőre nem biztos, hogy Lauren tesz-e feljelentést.

Koncertet fotózni nem könnyű meló, legyél éppen a színpadon, vagy előtte. Rengeteg váratlan esemény befolyásolja a munkát, amivel az a fotós tud igazán együtt élni, aki már ismeri az adott zenekart. Egy ilyen kedves rúgás, amit Homme hozott most, a legváratlanabb esemény talán. Persze a fotós számol hasonlóval, de de inkább a közönségből várja, nem attól a zenésztől, akinek a hírét viszi. Szép karácsonyi történet ez. Homme helyében pedig bele kellett volna rendesen állni a dologba, mert elismerni azt, hogy 'fasz voltam' jobbat tesz az imidzsnek is.

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot a Facebookon, így nem maradsz le semmiről!

Vezető kép: Chelsea Lauren fotója a rúgás előtti pillanatról

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr1613470925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása