charivari

Dolly Parton elvitte az egész Glastonbury-t

2014. június 30. - szabo.kata

A Glastonbury szervezői nagyot szakítottak azzal, hogy idén egy olyan jelenség is helyet kapott a fellépők között, mint a country nagyasszonya, a csodálatos Dolly Parton. Az énekesnő a világ legnagyobb természetességével vette birtokba zenekarával a színpadot és amellett hogy előadta jól ismert dalait, húzott egy olyat is, amitől ti egy hátast fogtok dobni, az biztos. 

dolly.jpg

Ha nem is vagytok a country műfaj legnagyobb rajongói, a fellépést már csak Parton személye miatt is érdemes végignézni, de a lényeg 26:30-nál jön, amikor is az énekesnő fogja magát és elkezdi játszani szaxofonon Benny Hill műsorainak jól ismert témáját, a Yakety Sax című dalt. Egész egyszerűen zseniális, a nézők pedig odáig vannak meg vissza, ahogyan én is. Hiába, a 68 éves Parton tudja mit kell a Glastonbury-n. Az énekesnő egyébként most lépett fel először a fesztiválon, aminek alkalmából egy dalt is írt, ami találóan a Mud címet kapta.

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr26457165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása