charivari

Will Smith medencés bulin nyomta a Summertime-ot

2014. augusztus 19. - szabo.kata

Will Smith felidézte a csodás kezdeteket, amikor még Fresh Prince-ként tolta Jezzy Jeff társaságában és kockahaja volt. Egy medencés bulin adták elő együtt újra a legnyáribb slágert, azaz a Summertine-ot.

smith-summertime.jpg

A 45 éves színész Facebook oldalára töltötte fel a fenti képet, amihez hozzáfűzte, hogy a DJ még most is elképesztően jó. A véletlen fellépésről, ami egyébként Smith fia, Trey buliján történt szerencsére videó is készült. Smith és Jazzy még 1992-ben kapott Grammy-t a dalért, ami tényleg a világ egyik leglazább száma és pont ott van a legjobb helyen, ahol most is előadták.

Én amúgy még simán néztem volna hozzá egy kis ilyen táncot is, úgy lenne az igazi! Szóval íme bónuszként a 10 kedvenc táncolós Kaliforniába jöttem gifem.

fresh5.gif

fresh4.gif

fresh1.gif

fresh3.gif

fresh8.gif

fresh6.gif

fresh7.gif

fresh9.gif

fresh10.gif

fresh11.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr86618311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása