charivari

Senki nem táncol úgy, mint Christopher Walken

2014. március 20. - szabo.kata

walkenmgif.gif

Azt hittétek, Travolta a filmes tánckirály? Ugyan, akkor nem láttátok még Christopher Walkent ritmusra pörögni. Fatboly Slim vonatkozó klipjéből talán mindenki ismeri a színész elképesztő mozdulatait, de Walken nem csak itt mutatta meg mit tud. Szerencsére a Huffington Post nagyszerű mashupjának segítéségével most lehet pótolni a zseniális jeleneteket többek között a Ponyvaregényből, a Szarvasvadászból vagy a Hajlakkból. Utóbbiban egyébként éppen Travoltával rázzák együtt, filmtörténeti pillanat. 

Walken táncos jeleneteiről egyébként eszembe jutott még egy csoda, amikor 2000-ben, a Saturday Night Live kedvéért a színész Bruce Dickinson bőrébe bújt és arra instruálta a fake Blue Oyster Cultot, hogy többet kolompoljanak a Don't Fear The Reaper alatt. Imádom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr375870919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása