charivari

Nagyszerűen működik együtt a Röyksopp és Robyn

2014. április 16. - szabo.kata

Robyn és a Röyksopp lépett már fel egy színpadon többször, aztán úgy döntöttek, magasabb szintre emelik zenei együttműködésüket és elkezdtek közösen dolgozni. A munka során mind az énekesnő, mind a röyksoppos srácok úgy érezték, hogy egészen úgy működnek, mint egy zenekar, és nem arról van szó, hogy a Röyksopp összerak egy albumot Robynnak, vagy Robyn énekel pár dalt a Röyksopp új lemezére. Így aztán egy minialbumot adnak ki május 25-én Do it Again címmel, amin a munka eredménye, azaz öt új dal kap helyet.

Do-It-Again-EP-Royksopp-and-Robyn.jpg

Az album mellé jön egy nyári turné is, ahol a fellépések tartalmaznak majd egy kis Robyn életművet és egy kis Röykspopp munkásságot is, de természetesen játsszák majd a friss közös számokat is. A minialbum Monument című dalából a Röyksopp már feltett egy részletet, alább meg lehet hallgatni, nekem nagyon bejön. Ha ilyen a többi dal is, vélhetően imádni fogom.

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr506043374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása