charivari

Madonna még mindig tud énekelni! - Kiszivárgott egy felvétel a Grammyről

2015. február 17. - szabo.kata

Arról, hogy Madonna mit csinál most, hogy néz ki, mit vesz fel, és egyáltalán, hogyan viselkedik, az embereknek általában megvan a véleménye - ami nem éppen pozitív. Van egy dolog azonban, aminek kapcsán igazán nem problémázhatunk: ez pedig a hangja. A Grammy után kiszivárgott hangfelvétel ugyanis azt bizonyítja, hogy az 56 éves díva énekelni még mindig tud.

madonna-grammy.jpg

Nem feltétlen szerencsés dolog az, amikor előkerülnek olyan felvételek, melyek megmutatják, mit is énekelt egy sztár a mikrofonba egy fellépésen (bocsi Mariah, Taylor, Enrique és Britney), de jól is ki lehet jönni belőle. Madonnával az utóbbi történt, a napokban ugyanis kiszivárgott egy anyag, amin az hallható, hogyan énekelte a Grammy-gálán a Living for Love című számot. Míg a fellépésen inkább a körítésre figyelt az ember, meg arra, hogy kicsit túlkoros már az énekesnő ezekhez a ruhákhoz, addig most az kerül előtérbe, milyen zenei teljesítményt nyújtott.

Erre pedig azt kell mondanom, hogy nagyon rendben van, teljesen magabiztosan énekelt (az előre felvett vokál mellett természetesen), még az elég intenzív koreográfia közben is. Nem fulladt ki, nem volt hamis, amit szerintem irigyelhet tőle jó pár nála sokkal fiatalabb énekesnő is (akik néha úgy gondolják, elég csak karaokizni valamit a playback alap mellé, úgysem hallatszik). Riszpekt. Jó lenne, ha inkább ilyenek miatt kerülne Madonna a középpontba, és nem azért, mert kint volt a segge a Grammy vörös szőnyegén. Akkor ő is úgy állna a korához, mint mondjuk Annie Lennox és a jelene miatt lehetne tisztelni, nem a múltja miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr257182675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása