charivari

Ezek a nyuszik jobban pózolnak a szupermodelleknél

2016. március 27. - szabo.kata

Így a húsvét közepén szembejött velem egy korábbi Vogue fotósorozat, aminek nem is modellek, hanem nyulak a főszereplői. Ráadásul pont úgy fotózták őket, mint ahogy bármelyik profi címlapsztorinál teszik azt a szakemberek, amitől nagyon egyedi képek készültek. Kaptam is az alkalmon, hogy ezzel húsvétoljak itt a Charivarin.

bunny-hop-portraits-02-promo.jpg

A Vogue még 2014-ben készített egy videót, amiben nyuszik mellett mutatták be az akkori partiszezon legmenőbb cipőit. A nyuszikat annyira imádták az emberek, hogy később kaptak egy külön fotósorozatot is, amihez a képeket a Noah and Daniel fotós páros komponálta meg. A nyulak olyan beállításokban láthatóak rajtuk, melyeket a megszokott divatfotókon is látni, a kisállatok pedig pont úgy pózolnak rajtuk, mint az igazi szupermodellek.

A nyuszik nagyrészt mentett állatok különböző állatvédő szervezetektől, és a sorozat után örökbe is lehetett őket fogadni. De olyan nyulakat is láthatunk a képeken, akik már nem először álltak, vagyis ültek kamera elé, és saját területükön már elismert modelleknek számítottak. A Vogue nem egyszer készített már fotósorozatot állatok szerepeltetésével. Előfordult, hogy cicákkal mutatták be az aktuálisan szuperdivatos cipőket. Na, de jöjjenek most már a tapsifülesek!

bunny-hop-portraits-01.jpg

Louie, angol angóra nyúl

bunny-hop-portraits-02.jpg

Mr. Spock, egy apró oroszlánfejű nyuszi

bunny-hop-portraits-03.jpg

Molly és Autumn, holland lógófülű nyulak

bunny-hop-portraits-04.jpg

Molly

bunny-hop-portraits-05.jpg

Andaz, holland törpenyúl

bunny-hop-portraits-07.jpg

Choobie, oroszlánfejű nyuszi

bunny-hop-portraits-08.jpg

Molly, Autumn, Oscar, Biscuit

bunny-hop-portraits-09.jpg

Hufflepuff, angóra

bunny-hop-portraits-10.jpg

Hufflepuff és Slytherin

bunny-hop-portraits-11.jpg

Oscar

bunny-hop-portraits-12.jpg

Kablooie

bunny-hop-portraits-13.jpg

Crimson és Clover

bunny-hop-portraits-14.jpg

Merlin

bunny-hop-portraits-151.jpg

Tiny, törpe angóra

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot a Facebookon, így nem maradsz le semmiről!

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr198530552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kispotzak 2016.03.29. 08:47:00

Igazán nem akarom a Voguet bántani, bűbájosak a nyuszik... de a pinteresten két perc alatt sokkal cukibb/szebb képeket lehet találni. Jó, ezeknek ad egy hangulatot a sejtelmes háttér, de vhogy nem eléggé.
Ettől függetlenül jó kis poszt, nem hallottam még erről.
,
süti beállítások módosítása