charivari

Ezeket a dalokat hallod majd Rihannától a Szigeten

2016. augusztus 03. - szabo.kata

Már nem kell sokat várni arra, hogy Rihanna a Sziget nagyszínpadán mutassa meg, mit tud az Anti turné főműsoridőben. De milyen dalokra lehet számítani, mikkel érdemes hangolódni a koncertre? Ebben próbálok segíteni!

rihanna_anti_launch_778x436_90088300.jpg

Szilárd barátom hosszas kutatások eredményei (az utóbbi 10-15 koncert statisztikái) alapján rengeteg segítséget adott ahhoz, hogy megfejtsük, nagyjából melyek azok a dalok, melyeket hallani lehet majd az énekesnőtől augusztus 11-én. Ráadásul még egy csodás playlistbe is rendezte az eredményeket, így pontos előírások alapján tudtok hangolódni a fellépésre.

Ami biztos

A legrövidebb setlist eddig a turnén 22 számos volt, a leghosszabb 25. Az Anti-ról nagyjából ugyanannyi bonus track hangzik el, mint albumverziós. Rihanna a másokkal közös számaiból azokat a részleteket énekli, melyeket egyébként is ő visz, így ezek a dalok medley-kbe rendeződnek. Így egy blokk például a Live Your Life - All of the Lights - Run This Town, a We Found Love-ba pedig mashupként csúszik bele a How Deep Is Your Love

Egy rövidített torinói koncerten az énekesnő a következő dalokat adta elő: Stay, Woo, Sex With Me, We Found Love, Umbrella, Man Down, Desperado, Needed Me, Love On The Brain, Same Ol' Mistakes, Diamonds. Ezek, bár olykor eltérő sorrendben, de eddig az összes koncert setlistjében szerepeltek, szóval biztos pontnak vehetjük őket.

Ami nem biztos

A One Dance nincsen mindig, de ha énekli, akkor a Work után következik a Take Care-rel egybeolvadva. Nincs mindig a FourFiveSeconds és a Kiss It Better sem. Utóbbit ha előadja Rihanna, akkor azt a koncert végén lehet hallani. 

Alább pedig ott a playlist, amiben a setlistek alapján vannak sorrendbe rakva az Anti turnén előforduló számok, szóval tessék készülni, szerintem van miért!

Ha tetszett a bejegyzés, akkor pedig kövesd a blogot a Facebookon, így nem maradsz le semmiről!

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr1008932438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Comrade-Kex 2016.08.03. 14:57:35

Sehol egy Pon de Replay??? :O

Phteven 2016.08.04. 09:06:10

Ó istenem, ez olyan izgi! Remélem a Cowboys from hell is lesz! :-D
süti beállítások módosítása