charivari

Mixtape tavaszi tüntetésekhez

2017. április 18. - szabo.kata

Akár tetszik, akár nem, ez a tavasz Budapesten a tüntetésekről szól. És most egy picit a miértet félretéve: olyan tüntetésekről, amiken egyre jobb a zene! Persze függ ez a szervező meg érdeklődő közegtől is, de csak kezdjük elhagyni a szokásos "gerapp szterapp" irányt. Elég csak az Oktogonon már rendszeres techno happeningekre, a babakocsiból ghetto blasteren üvöltő Public Enemyre, vagy a Szabadság téren tartott Nem maradunk csendben! megmozdulás kiváló felhozatalára gondolni. Ez a kreatív sokszínűség ihletet adott, ezért összeraktam egy saját mixtape-et tavaszi tüntetésekhez.

iron.jpg

Akkor szeretem a saját kis playlistjeimet, amikor sokszor újra meghallgatva is izgalmasak és passzolnak a hangulathoz, ami mellé létrejöttek. Azt hiszem, hogy a legfrissebb átment a teszten, mert egy hete formálódik már és mostanra tökéletesnek érzem. Sétáltam vele a lezárt Andrássyn a Hősök felé és működött, szóval remélem ti is találtok benne valamit, ami megfog majd!

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot a Facebookon, így nem maradsz le semmiről!

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr4812434933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása