charivari

4 énekesnő, akinek nagyon jót tett az idő

2017. április 27. - szabo.kata

Egy énekesnő 18 évesen is lehet lenyűgöző, ám szerencsés esetben képes úgy fejlődni a korával, hogy ne csak egyre jobb legyen, hanem hű is maradjon önmagához. Mutatok 4 olyan énekesnőt több generációból, akiknek elképesztően jót tett az idő és talán jobban érzik magukat a bőrükben most, mint valaha!

alicia.jpg

Kylie Minogue

Az ausztrál zseb-barbie jövőre már az 50-et tölti, de bőven van mit letagadnia a korából. Kylie (Madonnával ellentétben) megértette, hogy az idővel nem nagyon lehet mit csinálni, hatásait pedig érdemes a saját malmára hajtania. Stílusa együtt érik vele, de azért ha fellép, nem fél megmutatni még mindig csodás alakját sem. Énekesnőként is megtalálta a helyét 2017-ben és nem ült fel valami felesleges nosztalgiahullámra. A britek imádják, karácsonyi albumokat gyárt nekik és minden nagy eseményen ott virít Londonban.

Natalie Imbruglia

A Torn-t éneklő fiús, vékony lány idén már a negyvenkettedik szülinapját ünnepelte és elképesztően nagy szemei ugyanolyan izgatottan csillogtak, amikor 2017-es akusztikus turnéjára készült, mint a sláger klipjében. Natalie az egyik régi girlcrushom, aki akkora rivaldafényben ugyan már nincsen, mint egykor, de nagyon jól megtalálta önmagát. Szereti, amit csinál, úgy énekel, ahogy akar - legyen szó akár feldolgozásokról - és időről időre kedveskedik rajongóinak újabb lemezekkel. Most pedig az említett nagyon intim akusztikus turnéval, amire május 2-án az Akváriumban bárki benézhet!

Alicia Keys

Alicia Keys ugyan még mindig nagyon fiatal, de neki is volt szerencséje nagyjából a szemünk láttára érett nővé formálódnia. Régebben mindig úgy éreztem, mintha akkor is ki akarná ordítani a lelkét, amikor nem muszáj. Ma már ez nincs így, ma már suttogással is képes elmesélni történeteket. Az pedig, hogy ez a 'nem sminkelek' dolgot is kitalálta csak a hab a tortán. Számomra most állt róla össze a kép teljesen és ettől jobban bírom, mint bármikor korábban.

P!nk

A karrierje legelején P!nk is éppúgy sok volt, mint Alicia Keys. Csak nem azért, mert teli torokból akart mindent énekelni, hanem azért, mert képtelen volt eldönteni, ki is akar lenni. A szexi fehér csaj, aki r & b-t tol, a pop punk hercegnő, a mindenkimásnak beszólok ribi, vagy mégis, kicsoda? Szerencsére ezek a dolgok mostanára lekoptak róla és egy olyan P!nket láthatunk ma, aki egyszerűen Alecia Moore, amikor felmegy a színpadra és megőrül. És pont ezzel a hévvel osztja ki azokat, akik meg merik trollkodni a megjelenését.

 Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot a Facebookon, így nem maradsz le semmiről!

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr1912459141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sutyerák 2017.04.28. 17:58:00

youtu.be/0bTv1-fb61U -gyönyörű tiszta hang. elolvadok tőle.

és korosabban.: youtu.be/0bTv1-fb61U

Bubec 2017.04.28. 20:07:38

A régi még oké, de a mostaniban egy igaz hang sincs.

Bubec 2017.04.28. 20:09:17

Ha igazi jó hangot szeretnél hallani még nem is kell messzire menned, megtalálod itt az országban. www.youtube.com/watch?v=5CZCQqsDboA

Taxman 2017.04.28. 20:16:17

"A Torn-t éneklő fiús, vékony lány" itt fejeztem be az írás olvasását.
süti beállítások módosítása