charivari

Ha új kedvenceket keresel, ezeket nézd meg a Szigeten!

2019. július 23. - szabo.kata

Ahogy ígértem, jön a másik zenés ajánló az idei Szigetre, csupa olyan előadóval, akikre tán csak véletlen térnél be, de lehet, hogy új kedvenceid lesznek a végén. Mondom is, milyen koncertekre keveredj el, ha nem csak a legnagyobb bulikon tobzódnál....aztán még az is lehet, hogy ezek lesznek a legnagyobb bulik!

frankcarter-8.jpg

Catfish and the Bottlemen - 08.12. 19:45 - Nagyszínpad

Az egyik zenekar, aminek rendkívül örültem az idei bejelentéseknél - ahogyan annak is, hogy Florence előtt lesznek éppen. A mostani brit indie rock hullámból ők az egyik kedvenceim, és nagyon kíváncsi vagyok rá, milyenek lehetnek élőben!

Of Mice and Men - 08.07. 22:00 - A38

Hálistennek, hogy egészen sok rock van idén, aminek én láthatóan nagyon tapsikolok! Az Of Mice and Men mondjuk már inkább metalcore Amerikából, de annyi baj legyen, ilyen is nagyon kell. És nagyon érdemes meghallgatni!

James Blake - 08.10. 23:45 - A38

Az egyetemesen imádott James Blake-et kihagyni egészen nagy őrültség lenne, pláne, ha éppen kint is vagy az ő napján. A millióféle hangszeren játszó énekes-dalszerző egy zenei zseni, aki előadónak sem utolsó. És egészen fantasztikus, hogy fellép a Szigeten!

YUNGBLUD - 08.08. 20:15 - A38

A 21 éves brit srác hangjáért és Loner című számáért egészen odáig vagyok. Olyan egyszerű, fesztelen és ösztönös, amit csinál. Mondjuk le is csaptak rá a popzenei ügynökök és már Halsey-vel énekel, de üsse kavics. Érdekel, mit tud művelni a színpadon, és az itteni közönség mennyire lesz vevő a személyiségére. 

Frank Carter and the Rattlesnakes - 08.13. 15:30 - Nagyszínpad

Szerintem a Lullaby című dalt hallottam idén a legtöbbször - direkt és indirekt módon is. De a Frank Carter and the Rattlesnakes más számai is rendkívül fülbemászóak. Voltak már idén nálunk, akkor viszont lemaradtam. Most nem szeretnék, és neked sem ajánlom! Jó felvezetés lesz 13-án a záró naphoz.

Broken Social Scene - 08.12. 23:45 - A38

Ez a kanadai indie zenekar olyan szép és kreatív zenét játszik, hogy azt egyszerűen öröm hallgatni. Főleg egy laza hétfő este a Szigeten. Szerintem nagyon is ér rá kikapcsolni egy kicsit és lebegni egyet az A38-ban. Alább egy kis KEXP fellépés csigázónak:

Jungle - 08.11. 23:45 - A38

A Jungle a coolság maga, nagyon-nagyon finom muzsika, ami valószínűleg nagy közös táncolásba fog torkollni az A38 sátorban. Miközben mindenki nyomja majd a saját legjobb figuráit. Alig várom! Szintén egy zseni KEXP ajánló:

Teljes programtábla itt, ha még keresgélnétek. És, ha van olyan, aki ebben a posztban most nem került elő, viszont szerintetek nagyon érdemes megnézni, jöhetnek a tippek kommentben!

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot a Facebookon, így nem maradsz le semmiről!

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr2014977696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.07.25. 09:46:29

hát ők nem hozzám jöttek az biztos.
süti beállítások módosítása