charivari

Snoop és Damon Albarn egy színpadon? Jessz!

2014. március 19. - szabo.kata

Damon Albarn a hétvégén a SXSW fesztiválon a Feder Fort színpadán egy két órás fellépés keretében mutogatta a közönségnek hamarosan megjelenő, Everyday Robots című albumának dalait. Persze az újdonság is érdekes, mégsem a friss számok szóltak leghangosabban, hanem két régi Gorillaz klasszikus, már csak azért is, mert igen érdekes előadók kerültek közben a színpadra. A Feel Good Inc. alatt a De La Soul tagjai szövegeltek, a Clint Eastwood közepén pedig nem más sétált be Albarn és Del the Funkee Homosapien mellé, mint Snoop Dogg. Snoop hozta a formáját, kicsit ünnepeltette is magát, de ez teljesen belefért az előadásba, a közönség imádta az egészet. És be kell valljam nekem így kicsit jobban is tetszett a Clint Eastwood, mint eredetiben, bár Snooptól általában elgyengülök, de az vesse rám emiatt az első követ, aki szerint ő nem zsigerből menő..

Amúgy nem is annyira meglepő, hogy a rapper beugrott, hiszen ő is a fesztiválon lézengett, ráadásul Albarnnal régi haverok, Snoop közreműködött például a Gorillaz, Plastic Beach című albumán is.

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr1005867473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása