charivari

Madonna és Katy Perry tovább durvul

2014. július 23. - szabo.kata

A két énekesnőről május végén jelent meg egy igazán dögös fotósorozat a V magazin nyári különszámában. A már akkor is kellően kötözésben, tűsarkakban és lakkbőrben gazdag fotókhoz most újabb képek érkeztek a különszám digitális kiadásában, így aki azt hitte, már mindent látott a témában, tévedett. Ennek apropóján úgy éreztem, itt a helye a sorozatnak egy képes bejegyzés formájában.

mads-katy.jpg

A képeket Steven Klein fotózta, a styling pedig Madonna személyes divattanácsadójának, Arianne Phillips-nek a munkája. A Deluxe magazin a kreativitás és a művészet szabadságát ünnepelte a zenében és a divatban, a fotók pedig egyszerre meg is erősítik ezt, ugyanakkor a szadomazo témával ellenpontozzák is. A képekhez egyébként egy kötelezően 18 pluszos, exkluzív interjú is készült Madonnával és Katy Perry-vel a lap számára. Én nagyon bírom ezt a sorozatot, bár sokak szerint túl van szerkesztve és javítva, viszont szerintem ez itt a koncepció része, de mindenki döntse el maga, mit gondol róla.

madonna-katy-v-2.jpg

madonna-katy-v-17.jpg

madonna-katy-v-1.jpg

madonna-katy-v-4.jpg

madonna-katy-v-13.jpg

madonna-katy-v-7.jpg

madonna-katy-v-14.jpg

madonna-katy-v-12.jpg

madonna-katy-v-9.jpg

madonna-katy-v-5.jpg

madonna-katy-v-3.jpg

madonna-katy-v-8.jpg

madonna-katy-v-16.jpg

madonna-katy-v-15.jpg

madonna-katy-v-11.jpg

madonna-katy-v-10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr636539197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása