charivari

11 dolog, amit nem biztos, hogy tudtál Slash-ről

2014. szeptember 22. - szabo.kata

Lehet, hogy óriási Guns rajongó vagy, esetleg Slash a példaképed, de vannak dolgok, amiket nem feltétlenül tudtál róla. A Huffington Post a napokban készített egy vicces interjút a gitárossal, amiből sok érdekességre fény derül. Ezekhez hozzátettem még pár furcsaságot, hogy kicsit árnyaltabb képet kapjatok a zenészről, aki egyébkén szerintem elképesztően jófej.

ozzy-slash.jpg


1. Chernek is szerepe volt abban, hogy leszokott a dohányzásról

Slash egy Cher koncert után olyan durva tüdőgyulladást kapott, hogy miután meggyógyult, végleg felhagyott a cigivel. Nos, nem is tudom mi jobban legendaromboló, slach egy Cher koncerten vagy Slash cigi nélkül, de az utóbbi inkább dicséretes.

2. Imádja a Muppet Show szereplőit

Slash a Huffington Post interjú előtt "találkozott" két Muppet figurával, akikkel azonnal közös fényképet akart. Kiderült, hogy a zenész teljesen odáig van a műsorért, ami olyan volt neki kiskorában mint egy szórakoztató babysitter.

slash-2.jpg
3. Ma már csak a rendőrök szólítják eredeti nevén.

A gitárost utoljára a nagymamája hívta születési nevén, azaz Saul Hudsonként. Egyébként már a gimi óta a családjától kezdve a barátain át, mindenkinek csak Slash. Egyedül a rendőrök szólítják eredeti nevén, ha arra kerül a sor, hiszen az van a jogsijába írva.

4. Fogalma nincsen, mi a fenéről szól a November Rain klipje

Slash nem igazán kedveli a videoklipeket, a November Rain felvételein is csak megjelent, letudta a maga részét és távozott. Azt vágja, hogy sokáig dolgoztak a videón és egy nagy epikus valami lett, de különösebben nem tudja, mi a fene is történik benne.

slash-3.jpg

5. Horrorfilmek producere

Sőt, még a zenéjüket és a sztorit is előszeretettel megírja. Slash nagy rajongója a műfajnak, első horrorfilmje tavaly készült el és most dolgozik a másodikon. A régi iskolát akarja kicsit visszahozni, ahol fontosak az erős karakerek és a drámai történet, amire felépülhet a film.

6. Ma már inkább otthonülős arc

Korábban híres volt róla, hogy két végén égette a gyertyát és nem vetette meg sem az italt, sem a drogokat. Azonban ma már inkább családozik, nem pörög a Los Angeles-i éjszakában.

slash-4.jpg
7. Imád olvasni

És rengeteget is olvas. Turnézás közben ezzel üti el az idejét. Imádja a horror történeteket és a II. világháborús sztorikat.

8. Első hangszere egy spanyol flamencogitár volt

Azt gondoltátok volna, hogy azonnal valami kemény cuccal kezdte? Nem éppen. Slash a nagymamájától kapta első hangszerét, egy spanyol flamencogitárt. Ezen tanult meg zenélni, majd Les Paulra váltott.

9. Nagy állatvédő

Slash imádja az állatokat, de nem csak szeretgeti, meg is védi őket. Gyakran vesz részt gyűjtésekben, ha állatokkal foglalkozó intézményekről van szó, a Twitter profilján pedig minden fontos állatvédelmi ügyben rendszeresen megnyilatkozik.

slash-7.jpg
10. Nagy tech-guru

Egyrészt aktívan használja a közösségi médiát és nagy Angry Birds függő, másrészt szívesen részt vesz startupok elindításában és egyedi appok fejlesztésében, amilyen az AmpliTube Slash verziója is volt.

11. Minden nyáron szabadulna a hajától

Slasht nem is lehetne elképzelni legendás tincsei nélkül, pedig  nyaranta gyakran megfordul a fejében, hogy talán végre le kéne vágatnia őket. Mindig túl melegnek érzi a rőzsét, aztán soha nem tesz drasztikus lépést.

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr336721523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása