charivari

Menő indulóval szurkolhatunk a magyar hokisoknak

2016. április 12. - szabo.kata

Annyi rettenetes szurkolói dal létezik, hogy megszámolni sem lehet - főleg itthon, ahol még a hivatalos indulók sem ütik meg általában azt a szintet, amit egyáltalán szeretni lehet (nem pedig skandálni). Viszont most a magyar jégkorongválogatott olyan pöpec dalt kapott a 2016-os A csoportos világbajnokságra szurkolni, hogy egészen biztos vagyok abban, hogy később is simán drukkol majd ezzel nekik minden rajongó.

dsc-_67.png

És miért lett a Gyerünk, gyerekek! jobb, mint az, amiket megszokhattunk? Szerintem azért, mert teljesen szívből jön, és nincsen benne semmi kényszer, meg olyan késztetés, hogy 'úristen, csinálnunk kell egy magasröptű himnuszt, mert kapunk érte egy valag pénzt". Nem, itt a jégkorong szeretetéről van szó, ami miatt sikerült olyan dalt csinálni, ami illik a sportághoz és annak mentalitásához. Éppen ezért eléggé tökös és menő.

A dalt összerakó "A" Csoportot Kovács Krisztián (Fish!), Zoli Téglás (Ignite), Eckü és Mentha (Hősök), Papp Szabi (Supernem) valamint Kocsis Máté (Wellhello) alkotja, a zenét Kovács szerezte, a szöveget pedig szintén ő találta ki Baranyai Dániel és Ozsváth Gergely segítségével. A hangzásért Szűcs Szabolcs felelt, a klipet pedig Tokay Péterék álmodták meg és rakták tető alá. Az egész koncepció kreatív producere pedig Soós Balázs volt. 

Annyira jó látni, hogy pár lelkes arc ilyen remek zenét tesz össze az egyébként is nagyon imádnivaló hokisainknak - amitől láthatóan én is kezdek teljesen elfogult lenni, de ez most talán nem is baj. Szóval hajrá srácok, és még több ilyen sportindulót itthon!
Alább jön a klip, utána pedig pár exkluzív fotó a forgatásról. Szeressétek nagyon!

 

dsc-_84.png

dsc-_13.png

dsc-_15.png

dsc-_41.png

dsc-_43.png

dsc-_47.png

dsc-_48.png

dsc-_50.png

dsc-_55.png

dsc-_61.png

dsc-_70.png

dsc-_72.png

dsc-_75.png

dsc-_81.png

Fotók: Horpáczi Dávid

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot a Facebookon, így nem maradsz le semmiről!

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr988594192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása