charivari

Dave Gahan a Dior új arca

2017. június 14. - szabo.kata

 A Dior eddig is szeretett zenész szupersztárokat alkalmazni - a legkülönfélébb korosztályokból - így nem is olyan meglepő, hogy új Homme kampányuk arca éppen Dave Gahan lett.

1213291.jpg

Nem szokatlan, sőt inkább trend, hogy a nagy divatházak előszeretettel alkalmaznak kampányaikban vagy a kifutón igazi klasszikus sztárokat, akiknek a modellkedéshez nem sok közül van. Láttunk már ilyet például a Prada bemutatóin, de Marc Jacobs vagy a Louis Vuitton is különösen nagy rajongója ennek az iránynak. A Dior korábban fotózásra hívta már többek között Boy George-ot és ASAP Rockey-t is, most pedig Dave Gahanre került a sor.

A Depeche Mode énekese a Dior new wave ihletésű őszi-téli férfi kollekciójának arcaként jelenik meg egy hozzá elég jól passzoló slim zakóban és a márka jellegzetes napszemüvegében. A kampányban szerepel még a Manchester by the Sea-ből ismert Lucas Hedges és két modell, Dylan Rogues és Christophe T Kint is.

A Dior művészeti vezetője, Kris Van Assche egyébként imádja a 80-as évek zenéjét és divatját is, korábban pedig a DM zenéit is használta már divatbemutatók aláfestésének. Remélem, hogy a későbbiekben más nagy sztárok is előkerülnek a korszakból a divatháznál!

1213290.jpg

1213292.jpg

1213294.jpg

 Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot a Facebookon, így nem maradsz le semmiről!

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr2512593057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása