charivari

Bírná Freddie Mercury Lady Gagát?

2014. április 05. - szabo.kata

Tumblr-ön futottam bele ebbe az elképesztően hipszter sorozatba, amin régi arcok viselik, a Photoshop csodájának köszönhetően, mai menő előadók zenekaros pólóit. A legszebb a dologban az, hogy ezek a mai menő előadók legszívesebben a régi arcok képét viselik felsőtestükön. De vajon bírná Freddie Mercury Lady Gagát, vagy sikítófrászt kapna tőle? Érdekes kérdés, ahogyan Gene Simmons véleményét is szívesen megkérdezném Miley Cyrusról, és persze elbeszélgetnék Kurt Cobainnel is Dave Grohl Foo Fighters-ös munkásságáról. Abban mondjuk egészen biztos vagyok, hogy Jim Morrison egész egyszerűen kiröhögné Julian Casablancast, ha találkozna vele...

2.jpg

 

8.jpg

3.jpg

1.jpg

4.jpg

7.jpg

5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr545858819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocko- 2014.04.05. 21:59:08

hehe, jó képsorozat.

az alaptézisen én is gondolkodtam már párszor, hogy a klasszikus (pop)ikonok, úgy mint Madonna, Jacko, Freddie, ideje már lejárt, nem nagyon vannak ilyenek, azaz kort formáló arcok. hype-ok vannak, emberek jönnek s mennek, de maradandót nem nagyon alkotnak. egyetlen "reménység" ilyen téren talán Lady Gaga.
(aztán, hogy nem került bele a 27-es klubba, ez pozitívum vagy negatívum, azt mindenki döntse el maga.)
süti beállítások módosítása