charivari

De milyen lesz, ha Morrissey tényleg elkezd twitterezni?!

2014. május 15. - szabo.kata

Morrissey-nek már 2009 óta van Twitter profilja, ám eddig lusta volt használni. Május 14-én viszont erőt vett magán és közzétett egy rendkívül humoros (nem) és tőle várhatóan ironikus (igen) csiripet.

Aztán még egyet! A nagy aktivitás oka talán a hamarosan megjelenő World Peace Is None Of Your Business albumnak is köszönhető, kellett a hírverés, ki tudja. Mindenesetre felmerül a kérdés, hogy mégis mit lehet tőle várni a mikroblogon? Hasonlókat, passzív-agresszív vagy éppen önelégült kijelentéseket, emberek nyilvános lehülyézését és a társadalomba vetett csekélyke hit kivetülését? Az Animal vicces kedvű szerkesztői már el is képzelték ezeket és olyan jól szórakoztam rajtuk, hogy gyorsan meg is osztom veletek.

Ilyen csiripeket ír majd Morrissey, ha rendesen elkezd twitterezni:

m3.jpg

m4.jpg

m1.jpg

m5.jpg

m2.jpg

m6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr386169504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása