charivari

Pamela Andreson domborít Morrissey új videójában

2014. június 02. - szabo.kata

Alig pár órája tették fel Morrissey hivatalos YouTube csatornájára az énekes legújabb szövegelős videóját, ami az Earth Is The Loneliest Planet címet viseli. A főszerepben nem más látható, mint Pamela Anderson, teljesen felöltözve!

morrissey-pamela.jpg

Az alig 1 perces klipet a Capitol Tower tetején forgatták Los Angelesben és tulajdonképpen Morrissey hangján kívül semmi másról nem szól. A két szereplő néha elmélyülten nézegeti a Capitol Records feliratot és ennyi. Én egyébként kedvelem az ilyet, de sokan teljesen feleslegesnek tarthatják. Pedig célja az van, mégpedig Morrissey július 14-én megjelenő új albumának, a World Peace Is None of Your Business-nek a beharangozása. Ez egyébként már a negyedik ilyen rövid, prózai videó az Istanbul-hoz, a címadó dalhoz és a The Bullfihter Dies-hoz készültek mellett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr36259979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása