charivari

Bruce Springsteen - American Beauty EP

2014. április 22. - szabo.kata

Ahogyan Bruce Springsteen rendszeresen a legtökéletesebb pillanatban talál meg a megfelelő dallal, az más előadókkal ritkán fordul elő nálam. Ma délelőtt is éppen ez történt, amikor ültem a Ferencieken a buszmegállóban, néztem az esőt és megszólalt a Hey Blue Eyes című szám. Már megint úgy éreztem, mint ahogyan már sokszor, hogy a Főnök hozzám beszél mormogva és abban a pár percben ez így is volt, pedig egyébként egy politikai tartalmú és eléggé borúlátó dalról van szó. Tudtam, hogy nem előző este kellett meghallgatni az American Beauty EP-t otthon, nyugiban a szobában. Ehhez a négy számhoz ugyanis sokkal jobban illik a városi menetelés és ez a kis éppenhogy eső.

americanbeauty.jpg

Springsteen egyébként a szombati Record Store Day alkalmából hozta ki az American Beauty EP-t, ami éppen ezért elsőként bakeliten volt elérhető a jeles nap partner lemezboltjaiban. Most már viszont szerencsére iTunes-on is fent van és hamarosan az Amazonon is ott figyel majd. A türelmetlenek viszont már alább meg is hallgathatják az egészet, mert volt olyan YouTube user, aki felpakolta a videómegosztóra.

Az EP-n négy olyan dal szerepel, amiket Springsteen otthon vett fel korábban és amikor a High Hopes-hoz újrahallgatta őket, rájött, hogy az album helyett inkább egy külön EP-re szánja őket. Szeretem.

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr416067993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása