charivari

Sírni fogtok a nevetéstől: Bowie és Jagger zene nélkül aláz

2014. június 19. - szabo.kata

David Bowie és Mick Jagger Dancing in the Street című kollaborációja már önmagában is a zenetörténelem egyik legnagyobb ballépése volt pláne, ha a klipet nézzük, aminek minden pillanata hatalmas divatbűn is. Nos, ha egy zenével is borzalmas valamiből csinálnak egy olyan verziót, amiből eltüntetik a muzsikát és helyette megkapjuk azt, amit hallani lehetne így, a lábdobogástól kezdve az üvöltésig, akkor annyira vicces lesz az egész, hogy én konkrétan sírtam a röhögéstől. Próbáljátok meg, garantáltan veletek is ez fog történni.

A zenét nélkülöző paródiát egyébként az a Mario Wienerroither követte el, akit az internet már régóta kedvel Musicless Musicvideo sorozata miatt. Biztosan megvan például a Prodigy-től a Firestarter ebben a formában, az azért szintén elég erős.

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr186384049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

InteriorLulu 2014.06.20. 19:55:20

Maga az egész nyolcvanas évek egy óriási divatbűn, a klip ennek csak egy ezt jól reprezentáló lenyomata. Egyébként szerintem egyáltalán nem rossz a dal, még most is vállalható, akkoriban meg különösen az volt.
Vicces amúgy ez a paródia, de annyira azért nem. Mosolyogtam, semmi több. Mondjuk biztos velem van a baj, talán túl sok mindent láttam már. Vagy mást értek a humor alatt. :-p
süti beállítások módosítása