charivari

Kiskutyák és metál arcok

2016. március 22. - szabo.kata

A legkeményebb metál arcoknak is van kedvesebb oldala, és szerencsére az is előfordul, hogy ezt a nyilvánosságnak is megmutatják. Persze ki ne gyengülne el pár szomorú szemű kölyökkutya láttán - nyilván nem tudtak nekik ellenállni a Slayer, a Testament és a Carcass tagjai sem. A zenészek egy rocker állatmenhely kis védenceivel találkoztak koncertjük előtt.

slayer-kutya.jpg

A Slayer, a Testament és a Carcass turnéja a seattle-i állomáshoz érkezett, ahol a Paramount Theatre-ben adtak koncertet. Ide érkeztek hozzájuk náluk sokkal szőrösebb látogatók a Mötley Zoo állatmenhelyről. Kerry King és Paul Bostaph már nem először találkozott a szervezet tagjaival és kutyáikkal, de most Tom Araya és Gary Holt is benne volt a buliban. Ahogy egyébként a Testament és Caracass tagjai is. Ráadásul még a Soundgardenes Kim Thayil is bekéreckedett feleségével a backstage-be, amikor meghallotta, hogy kiskutyákat lehet ott ölelgetni.

Mert kutyák azok voltak bőven a fotók tanúsága szerint, ráadásul extrán bújós jószágokat sikerült hoznia a menhely munkatársainak. Elég erős úgy látni Kerry Kinget és a többieket, hogy árva ebeket ölelgetnek, akik azonnal mosolyt csaltak az arcukra. El is tűnt a marcona külső egyből. A rockerek egyébként mind nagy állatbarátok, legtöbbjüknek otthon is vannak kisállataik, akikről szívesen áradoztak a Mötley Zoo dolgozóinak. Ugyanakkor előszeretettel támogatnak állatvédő szervezeteket és szívesen állnak ki az örökbefogadás mellett, hogy minél több gazdátlan állat találhasson új otthonra.

Az ilyen események fontosak egyrészt azért, hogy a rockzenészek egy másik, kevésbé ismert arcát is megmutassák, ugyanakkor nagyon jól lehet velük reklámozni az állatok örökbefogadását. A Mötley Zoo egyébként, ahogyan az már a nevéből is kiderül, igazi rocker állatmenhely, akik gyakran szerveznek hasonló találkozókat zenészekkel, ami mindenkinek csak előnyére válik.

Alább meg tudjátok nézni a nagyon kedves esemény képeit itt pedig egy olyan korábbi posztot találtok, amiből kiderül, hogy a metálzenészek nem csak a kutyákat, de a cicákat is nagyon szeretik.

slayer-kutya-2.jpg

slayer-kutya-3.jpg

slayer-kutya-4.jpg

slayer-kutya-5.jpg

slayer-kutya-6.jpg

slayer-kutya-7.jpg

slayer-kutya-8.jpg

 

****This post has been viewed over 805,000 times, but has only generated $349.16 in donations!!! Come on rockers, we...

Posted by Motley Zoo Animal Rescue on Monday, March 21, 2016

 

 

 Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot a Facebookon, így nem maradsz le semmiről!

A bejegyzés trackback címe:

https://charivari.blog.hu/api/trackback/id/tr498517988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

para_noir 2016.03.23. 08:31:45

Könyörgöm, Carcass, bakker, hogy nem lehet pontosan leírni, az egy dolog, hogy legendás együttes, és illik ismerni, de ha nem vagy metálos, akkor is csak át kell másolnod a forrásból.

Priznic 2016.03.23. 09:37:50

@para_noir: Így van! Elsőre megvakultam a "Caracass"-tól. És nem javítja!!! Nem-nem, jó ez így.

dr. mesterséges színezék 2016.03.23. 10:01:35

@Priznic: Mosmitizész? Írhatott volna Kerekesst is.

Mindenesetre cukik. A kutyák is.

szabo.kata 2016.03.23. 13:05:18

@para_noir: @Priznic: srácok, vannak dolgok, amiket akármennyiszer írok le, akkor is elcseszem újra és újra, hát a carcass éppen ilyen. persze mivel ez egy főként zenés blog, nyilván vágom a zenekart és nem tudatlanságból történt ez... szóval köszönöm, hogy jeleztétek és javítottam is.
süti beállítások módosítása